Antena 3 CNN Externe Propagandistul lui Putin a adus în studio un lansator britanic de rachete anti-tanc | Anterior, a amenințat cu lovituri nucleare împotriva Marii Britanii

Propagandistul lui Putin a adus în studio un lansator britanic de rachete anti-tanc | Anterior, a amenințat cu lovituri nucleare împotriva Marii Britanii

Realizatorul rus de televiziune Vladimir Soloviov, unul dintre cei mai înfocați propagandiști pro-Kremlin, a prezentat în studio un lansator britanic NLAW.

Propagandistul lui Putin a adus în studio un lansator britanic de rachete anti-tanc | Anterior, a amenințat cu lovituri nucleare împotriva Marii Britanii
Sursa foto: Twitter
de Adrian Iclozan    |    05 Mai 2022   •   11:12

Soloviov, care a vizitat orașul Mariupol împreună cu liderul auto-proclamatei 'Republici Populare' Donețk, Denis Pușilin, a relatat vizita pe canalul său de pe YouTube.

El a fost filmat în haine militare, fără niciun însemn că ar face parte dintre reprezentanții presei, în timp ce Pușilin era în haine civile, notează The Moscow Times.

Soloviov s-a întâlnit cu localnicii care, potrivit relatării sale l-au întrebat: "tu nu pleci, nu-i așa?"

Însă cel care amenința recent că "o rachetă Sarmat înseamnă o Mare Britanie în minus" s-a întors în aceeași zi în studio și a prezentat în show-ul său de pe YouTube tubul folosit al unui lansator anti-tanc NLAW, furnizat de Londra forțelor Kievului.

"Poți să vezi bine jucăria?", s-a adresat el cameramanului, după care a examinat mecanismul de vizare a țintei și de declanșare a focului, simulând o poziție de tragere.

El a fost ironizat pe rețelele sociale pentru că s-a lăudat cu un trofeu aruncat de militarii ucraineni după utilizare.

"Soloviov este în siguranță, nu se poate răni, deși pare să încerce", a comentat pe Twitter utilizatorul @bondemarz.

"E bine că Vladimir Soloviev se distrează cu acest NLAW britanic. Dar trupele ruse se bucură de ele la fel de mult?", întreabă @XSovietNews.

"Aparent, propagandistul rus Vladimir Soloviov a vizitat Mariupol, astăzi. A prezentat un lansator britanic de rachete anti-tanc NLAW, pe care a pretins că l-a adus de acolo. În mod ironic, Soloviov a apărut în studio în aceeași zi în care a anunțat că a ajuns la Mariupol", punctează, la rândul său, @falconosint.

Conform informațiilor disponibile pe internet, între Mariupol și Moscova sunt peste 1.200 de kilometri pe cale terestră.

×
Subiecte în articol: Vladimir Soloviov Mariupol NLAW
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close