Antena 3 CNN High Tech Aplicația mobilă falsă folosită de persoanele care își înșală partenerii. Cum funcționează

Aplicația mobilă falsă folosită de persoanele care își înșală partenerii. Cum funcționează

Un internaut dezvăluie pe TikTok că există o aplicație falsă pe care o folosesc cei care își înșală partenerii. Postarea lui s-a viralizat imediat.

Aplicația mobilă falsă folosită de persoanele care își înșală partenerii. Cum funcționează
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    10 Iun 2022   •   20:12

Aplicația, care are iconița similară cu cea a celei pentru calculator, este, de fapt, un loc secret în care pot fi stocate imagini și clipuri video, care pot fi folosite inclusiv pentru „sexting”, scrie goforgames.ro.

Cei care au iPhone au la dispoziție aplicația Calculator# Hide Photos Videos. Aceeași aplicație poate fi folosită și pentru păstrarea sigură de documente, parole sau notițe. În App Store, aplicația a primit un punctaj apropiat de maximum: 4.5 steluțe din 5 posibile, primit de la 18.500 de utilizatori.

Varianta de Android, numită Calculator – Photo vault, are o funcție suplimentară, numită Intruder selfie. Aplicația îi face o poză persoanei care introduce greșit parola, așa că deținătorul telefonului știe când cineva a încercat să acceseze pe ascuns telefonul, cum ar fi o soție sau un soț care bănuiește că e înșelat și caută dovezi incriminatorii în telefonul partenerului

. În Google Play, Calculator – Photo vault are un punctaj de 4.8 steluțe din 5 posibile, primit de la 342.000 de utilizatori.

Totuși, nu toți cei care folosesc aceste aplicații sunt infideli, afirmă sursa citată. Mulți utilizatori se bazează pe aceste aplicații secrete pentru ține în siguranță acolo fișiere importante, cum ar fi PIN-uri, parole de la conturi importante sau chiar imagini și clipuri video foarte intime.

@nuggetonair #cheating #datingadvice #dating #cheaters #cheat #datingtips #datingexpert #datinglife #relationship #realtionships #relationshipadvice #relationshiptips #relationshipproblems #datingproblems ♬ original sound - Nugget

×
Subiecte în articol: inselat
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close