Antena 3 CNN High Tech Boţii de poker invadează jocurile de noroc on-line

Boţii de poker invadează jocurile de noroc on-line

Boţii de poker invadează jocurile de noroc on-line
Sursa foto: Foto: article.wn.com
15 Mar 2011   •   13:21

Bryan Taylor, un împătimit al jocurilor de noroc, în vârstă de 36 de ani, a simţit că se întâmplă ceva ciudat, atunci când trei dintre adversarii săi de la un joc de poker on-line au acţionat ciudat, jucând într-un mod suspicios, potrivit New York Times.

Taylor, care a început să joace poker profesionist în anul 2008, a fost suspectat că ar fi umblat la calculatoare, în special la boţi, şi le-ar fi programat să joace poker şi să câştige într-un mod fraudulos.

Boţii de poker nu sunt noi, dar până de curând ei nu au fost foarte performanţi. Experienţa în domeniu însă, din ultimii ani, şi-a spus cuvântul, astfel că, în prezent, aceste aparate sunt acum suficient de bune pentrua câştiga zeci de mii de dolari pe site-urile de jocuri.

Aparatele pe care Bryan Taylor le-a descoperit pe site-ul Poker Stars au fost închise în luna iulie. În octombrie, un alt mare site de poker, Full Tilt, a informat clienţii că a luat măsuri pentru a limita înmulţirea boţilor, inclusiv îngheţarea unor conturi.

"Poker Stars continuă să investească resurse substanţiale pentru a combate aceşti boţi de poker", a spus Michael Josem, manager de securitate la un site de profil. "Când un jucător este identificat ca un boţ de poker, Poker Stars îl elimină din jocurile noastre cât mai curând posibil, iar câştigurile lui sunt confiscate", a completat Josem.

×
Subiecte în articol: poker jocuri de noroc motoare
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close