Antena 3 CNN High Tech De 1 Aprilie, Google îşi schimbă numele în Topeka

De 1 Aprilie, Google îşi schimbă numele în Topeka

De 1 Aprilie, Google îşi schimbă numele în Topeka
Sursa foto: google
01 Apr 2010   •   17:05

1 Aprilie a fost sărbătorit cum se cuvine şi în lumea hightech, unde Google a anunţat oficial că îşi va schimba numele în...Topeka, după localitatea din Kansas care luna trecută a uimit o lume întreagă schimbându-şi numele în Google. Mai marii companiei s-au gândit să întoarcă favoarea şi să ia vechiul nume al oraşului, deşi acest lucru implică multe schimbări în strategia de marketing a gigantului.

Eric Schmidt, CEO Google a anunţat joi schimbarea, pe blogul companiei. ?Nu am ajuns uşor la această decizie? spune el. Mai ales că, odată cu o astfel de schimbare vin multe alte modificări de logistică.

Angajaţii companiei, cunoscuţi înainte drept ?Googleri? vor fi denumiţi, fireşte, ?Topekeri? sau ?Topekieni?. Şi aplicaţiile vor primi alte nume, în conformitate cu schimbarea. Astfel vom folosi de acum Topeka News, Topeka Maps sau Tmail. Şi, nu în ultimul rând, pentru orice informaţie despre o persoană, va trebui să o ?topekim?.

Oricât de ciudat ar suna toate aceste lucruri, utilizatorii motorului de căutare se vor linişti la aflarea veştii că nu a fost vorba decât de o...păcăleală de 1 Aprilie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Google 1 aprilie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close