Antena 3 CNN High Tech Gata cu prototipurile! LG anunţă primul smartphone cu ecran flexibil

Gata cu prototipurile! LG anunţă primul smartphone cu ecran flexibil

Gata cu prototipurile! LG anunţă primul smartphone cu ecran flexibil
09 Oct 2013   •   12:07

Nu te-ai uitat niciodată la smartphone-ul tău şi te-ai gândit că este prea rigid şi plat?

LG a anunţat luni că va începe să producă telefoane care să aibă un ecran flexibil şi curbat, informează CNN. Primele dispozitive pentru utilizarea noilor ecrane OLED 6 - inch vor fi disponibile de anul viitor.

Mai multe astfel de prototipuri au fost prezentate, însă niciun smartphone nu a folosit până în prezent o astfel de tehnologie care să fie scoasă pe piaţă pentru public.

Samsung a anunţat că intenţionează să lansezez o tehnologie cu ecran similar pentru Galaxy S3 5.7 inch, fiind prima de acest gen.

De asemenea s-a zvonit de mult că şi cei de la Apple doresc să folosească inovaţia pentru iPhone. Un brevet depus în luna martie îl descria ca fiind "un dispozitiv electronic cu folie în jurul ecranului". Apple, ca şi alte companii, lansează prototipuri care nu sunt scoase la vânzare.

Ceea ce este foarte clar în mintea tuturor este că apariţia pe piaţă a unei astfel de tehnologii care permite curbarea ecranului va fi doar primul pas în ceea ce priveşte schimbarea radicală a smartphone-urilor.

×
Subiecte în articol: LG smartphone Samsung
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close