Antena 3 CNN High Tech "Vezi TOT VIDEO-ul cu accidentul în care a murit Paul Walker". Mii de fani au rămas fără cuvinte

"Vezi TOT VIDEO-ul cu accidentul în care a murit Paul Walker". Mii de fani au rămas fără cuvinte

"Vezi TOT VIDEO-ul cu accidentul în care a murit Paul Walker". Mii de fani au rămas fără cuvinte
de O.P.    |    16 Dec 2013   •   07:18

Escrocii care vânează naivitatea utilizatorilor de pe internet profită de orice eveniment major, care a avut un puternic impact emoţional, pentru a-i înşela pe credulii care dau "click" pentru a-şi astâmpăra curiozitatea.

S-a întâmplat şi acum, în cazul morţii actorului Paul Walker, când pe Facebook au apărut aşa-zise video-uri care redau întreg accidentul în care a murit Paul Walker.

Totul nu este decât o escrocherie menită să păcălească utilizatorii, iar cei care au pus-o la cale pot face rost foarte uşor de datele personale ale userilor, dar îi pot şi stoarce de bani pe curioşi.

Cele mai frecvente mesaje postate pe Facebook ori Twitter sunt acestea: "[Full Video] Paul Walker Car Crash Video” sau “[SHOCKING VIDEO] Watch Paul Walker Horrific Car Crash Caught On Camera!!!!!!!”
Pentru a "viziona" imaginile, utilizatorii trebuie să posteze la rândul lor mesajul pe timeline. În realitatea acest lucru nu face decât să propage şi mai rapid escrocheria în cercul de prieteni al victimei, scrie Bitdefender.

 

×
Subiecte în articol: Paul Walker
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close