Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Secretele ascunse în iniţiala prenumelui nostru, cu Mihai Voropchievici: "Este o sursă incredibilă de informaţii"

Secretele ascunse în iniţiala prenumelui nostru, cu Mihai Voropchievici: "Este o sursă incredibilă de informaţii"

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse” despre secretele ascunse în inițiala numelui nostru.

Secretele ascunse în iniţiala prenumelui nostru, cu Mihai Voropchievici: "Este o sursă incredibilă de informaţii"
06 Oct 2018   •   19:14

„Le aplicăm conform numerelor pe care le avem, apoi le luăm de la capăt. La numărul 1, care înseamnă independență, lideri, e omul care rezolvă totul. Tot ce înseamnă litera A, J, S, înseamnă 1. Cifra 2 este echivalent cu B, K, T. Este mai blând, mai retras, dar e prin de apetivitate, este cel care niciodată nu caută să iasă în evidență, au putere de influență. Ne mutăm la 3, C, L și U. Este noroc din toate direcțiile, dar norocul și-l face el. Sunt oameni veseli, în permanență în căutare de informații, ei sunt cei care sunt sarea și piperul. D, M, V sunt pentru 4. Înseamnă stabilitate, sunt oamenii pragmatici. Sunt oameni demni, care merg cu fruntea sus. Muncesc foarte mult.

E, N și W sunt pentru 5. Sunt cei plini de neprevăzut, cei care se exteriorizează. Pot să facă absolut orice profesie în viață. Pentru 6 sunt F, O și X. Eu am găsit numai un singur prenume cu „X”. Sunt explozibi. Unde este dragostea, sunt și ei. Sunt buni interpreți. Sunt talentați în diferite domenii. G, P și Y sunt pentru cifra 7. Analizează, dar nu se exteriorizează. Au senzația că ei sunt centrul Universului, au o părere foarte bună despre ei. Sunt fantastic de puternici. 8 este tot ce înseamnă H, Q sau Z. Este bogăție nemăsurată, sunt niște oameni puternici. Nu vor avea probleme în situații limită, sunt mintea limpede. I și R sunt pentru 9. Sunt cei care au atâta bogăție sufletească, care sunt în stare. Au și o bună rezistență fizică. Sunt mari captatori de iubire”, a spus Mihai Voropchievici

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close