Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele primesc veşti bune, Fecioarele au o idilă la locul de muncă

Horoscop 16 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele primesc veşti bune, Fecioarele au o idilă la locul de muncă

O zi minunată astăzi pentru toată lumea, fiecare trebuie să ne facem o bucurie azi, dacă nu se întâmplă ca cineva drag să v-o facă. Este o zi frumoasă şi relaxantă, chiar de iubire sau de flirt, în tot cazul relaţii bune. 

Horoscop 16 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele primesc veşti bune, Fecioarele au o idilă la locul de muncă
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    16 Iul 2020   •   08:50

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat joi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - în a doua jumătate a zilei, pot avea loc întâlniri bune, cu confirmări sau soluţii minunate la problemele pe care le derulează. Pot face o călătorie bună.

Taur - bani, astăzi. Banii pot veni destul de rapid şi din activităţi colaterale profesiei sau activităţii principale.

Gemeni - sunt în formă, reuşesc să ajungă la inima oricui, se bazează foarte mult pe farmec personal sau trebuie să apeleze la el şi să nu intre în niciun conflict, să se facă prieten cu toată lumea.

Rac - ziua poate aduce alinări de tot felul, întâlniri cu persoane cărora le oferă graţia lor şi afecţiunea lor, dar şi ei dacă au nevoie de sprijin îl pot primi astăzi.

Leu - o zi aducătoare de prieteni şi de popularitate, unii flirtează, alţii se lasă complimentaţi. În tot cazul, este o zi de vacanţă şi îşi fac mici capricii şi mici plăceri.

Fecioară - au succes în relaţia cu superiorii sau în funcţia, în rolul în care sunt acum. Pur şi simplu, lucrurile se leagă şi toată lumea este de acord că Fecioarele sunt indispensabile astăzi. Este posibilă o mică idilă la locul de muncă.

Balanţă - primesc veşti foarte bune. Unii îşi pregătesc bagajele pentru vacanţă şi sunt într-o formă bună, abia aşteapăt să plece, alţii primesc veşti de la persoane pe care urmează să le întâlnească. În tot cazul, lucrurile merg strună astăzi.

Scorpion - sunt foarte fericiţi pentru cineva care are o realizare sau pe care o împacă, îi schimbă dispoziţia cuiva şi este o fericire şi un curcubeu în viaţa lor.

Săgetător - mult farmec şi multă populariate, se întâlnesc cu persoane foarte drăguţe, poate cu care au avut o relaţie mai apropiată şi este una din acele zile minunate pentru împăcare şi reapropiere.

Capricorn - au rezultate foarte bune la muncă, constată că foartă multă lume le simte lipsa, le duce dorul sau au nevoie de ele şi sentimentul acesta de utilitate este foarte potrivit pentru Capricorni. Au relaţii bune şi cu persoanele mai tinere.

Vărsător - sunt într-o formă foarte jovială, au chef de glume, de râs, iau totul uşor, văd partea plină a paharului. Acest lucru le dă lor un tonus foarte bun, dar şi celor din preajmă, şi vin cu idei, soluţii inedite la locul de muncă.

Peşti - au o atmosferă foarte bună în casă sau în birou, acolo unde lucrează simt că lucrurile sunt bine, le controlează, iar în familie se pot anunţa nişte musafiri foarte dragi.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close