Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2024, cu Cristina Demetrescu. "Există o justiţie divină până la urmă, dar vor mai cădea cortine"

Horoscop 2024, cu Cristina Demetrescu. "Există o justiţie divină până la urmă, dar vor mai cădea cortine"

Horoscop 2024, cu Cristina Demetrescu. Astrologul Cristina Demetrescu a făcut o serie de previziuni pentru anul 2024, despre care spune că nu este chiar îngrijorător, dar vor mai cădea cortine.

Horoscop 2024, cu Cristina Demetrescu. "Există o justiţie divină până la urmă, dar vor mai cădea cortine"
Sursa foto: Cristina Demetrescu/Facebook
de Georgiana Adam    |    13 Oct 2023   •   11:36

După războiul izbucnit în Ucraina și cel din Israel, astrologul Cristina Demetrescu spune că în 2024 nu vede ca țara noastră să fie implicată în astfel de tragedii. Cu toate acestea, vor mai pica cortine.

"Lucrurile nu sunt atât de agitate, este vorba despre această planetă Saturn în Pești, o planetă foarte tenebroasă. 

Ne mirăm în fiecare zi și aflăm faptul că în România 2023 se întâmplă lucruri atroce, despre care noi nu știam nimic, cum ar fi azilele de bătrâni sau tot felul de lucruri de genul acesta. 

Cortine vor mai cădea până în februarie 2026 cât va sta Saturn în Pești, adică este era marilor descoperiri și de personalități, de caractere, tot felul de lucruri care au fost ascunse, unele oculte, se vor tot descoperi", a spus astrologul Cristina Demetrescu.

Citeşte şiHoroscop iunie-decembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Karma aduce deconturi la Balanţe, căsătorii şi câştiguri materiale la Scorpioni

Horoscop 2024, cu Cristina Demetrescu: "Este o perioadă de sacrificiu, de suferință"

Mai mult, celebrul astrolog anunță faptul că poate veni o perioadă de sacrificiu pentru anumite persoane. Acest lucru nu depinde însă de munca pe care o depui, întrucât circumstanțele pot fi unele independente de tine. 

"Este o perioadă de sacrificiu, de suferință, o perioadă în care poate unii trebuie să sacrifice ceva, ca să le fie bine, dar este și o perioadă în care putem să aprofundăm mai mult tainele ființei noastre și să găsim niște soluții în fața unor situații care nu depind de noi. 

Nu depinde de noi felul în care lumea se mișcă, evoluează, acestea sunt niște cicluri pe care noi nu le putem opri și nu le vom putea opri niciodată, deşi noi am evoluat, ne putem bucura de foarte multe lucruri, trăim o epocă extraordinară", a continuat aceasta.

Cu toate acestea, Cristina Demetrescu spune că oamenii ar putea trăi mult mai bine decât în momentul de față, dar de vină suntem chiar noi, spune astrologul, care îndeamnă toate persoanele să nu se mai agațe de anumiți factori exteriori, pentru a-și motiva propriul eșec.

Horoscop 2024, cu Cristina Demetrescu: "Sunt oameni care aşteaptă să curgă lapte şi miere, dar nu se bazează pe ce pot face ei.

"Pe de altă parte, sunt și multe persoane care au această mentalitate că nu de ei depinde, că nu ai pile, că nu ai relații, că nu știu cine nu a făcut, că altul e de vină, că țara nu-ți oferă nimic și tot felul de lucruri de genul acesta care nu numai că fac ca oamenii respectivi să nu evolueze, dar nici nu-și atrag lucrurile bune de la Univers. În plus, nici noi nu putem evolua, pentru că ne trag în jos. 

E vorba de mentalitate, nu de faptul că România nu-ţi poate oferi oportunitatea ca tu să realizezi ceva în această ţară. Mentalitatea aceasta trebuie să se schimbe. Suntem o țară extrem de conservatoare. 

Este uluitor câți oameni spun că le e frică, se centrează pe eșecul unor oameni din jur, dau înapoi bazându-se pe eșecul altora, aceşti oameni nu se centrează pe ce le-a dat lor Dumnezeu. Toți am putea să o ducem mult mai bine. 

În ce priveşte previziunile pe 2024, sunt oameni care se aşteaptă să curgă lapte şi miere. Ei nu se bazează pe ce pot face ei.

Previziunile și mișcarea acestor planete este ceva de care noi trebuie să ne folosim, dar trebuie să ne folosim combinând-o cu viziunea noastră (...).

Este o energie bună din punct de vedere financiar, material şi al bunăstării. Deci nu suntem neapărat într-o gaură. 

Cristina Demetrescu, previziuni despre război

Destinul care se va păstra în continuare, şi este în zodia Berbecului, arată spre noi înşine, să nu aşteptăm din alte părţi idei, ajutor, influenţă, ci să acţionăm cu foarte mult curaj", a spus astrologul.

Cât despre război, "este greu de anticipat cât va mai dura un război care nici măcar nu e război, care nu avansează, nu știm. Este foarte greu să cântărești cine va învinge sau nu. Există până la urmă o justiţie divină în toată această poveste.

Eu nu trăiesc în legea fricii, nu pot să zic că mi-e frică de război, frica nu face decât să amplifice această energie negativă. Războiul este ceva rău, un demon, pe care şi frica oamenilor îl amplifică", a continuat astrologul Cristina Demetrescu, la emisiunea În oglindă.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close