Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 martie 2023. Peştii schimbă locul de muncă, Fecioarele sunt mai îndrăgostite ca niciodată

Horoscop 28 martie 2023. Peştii schimbă locul de muncă, Fecioarele sunt mai îndrăgostite ca niciodată

Horoscop 28 martie 2023. Nativii din zodia Berbec trăiesc intens, în timp ce Săgetători primesc o sumă importantă de bani.

Horoscop 28 martie 2023. Peştii schimbă locul de muncă, Fecioarele sunt mai îndrăgostite ca niciodată
Sursa foto: Freepick.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2023   •   17:38

Horoscop 28 martie 2023 pentru Berbec

Astăzi veţi avea noroc din punct de vedere financiar. Numerele norocoase sunt 49, 10 şi 24. Unul dintre colegii dumneavoastră vă poate cere cu împrumut o sumă de bani. Este timpul să fiţi mai dedicaţi în ceea ce priveşte îngrijirea corpului.

Horoscop 28 martie 2023 pentru Taur

Cu tot ceea ce se întâmplă în Univers, este foarte posibil să aveţi câteva eşecuri când vine vorba de cariera dumneavoastră. Una peste alta, lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. Astăzi va fi o zi destul de intensă.

Horoscop 28 martie 2023 pentru Gemeni

Sunteţi îngrijoraţi că sunteţi singuri de ceva vreme. Cine este pentru dumneavoastră mereu va găsi o cale să vă găsească. Culoarea galben vă va aduce mult noroc astăzi. Încercaţi să aveţi mai multă încredere în voi şi în ceea ce faceţi.

Horoscop 28 martie 2023 pentru Rac

Astăzi nu este cea mai bună zi pentru a călătorii. Numărul 18 vă aduce mult noroc astăzi şi are şi o semnificaţie aparte pentru dumneavoastră. Aşteptaţi-vă la venituri mari la finalul zilei. Poate chiar o promovare. Meditaţia va fi pentru dumneavoastră o modalitatea foarte bună pentru a scăpa de energiile negative.

Horoscop 28 martie 2023 pentru Leu

Venus vă trimite o energie foarte bună. Ar fi grozav să-i oferiţi partenerului dumneavoastră mai multă afecţiune, mai ales că în ultima perioadă aţi fost mai reci. Fiţi atenţi la ce alimente consumaţi. Încercaţi să vă înconjuraţi de prieteni şi oameni frumoşi.

Horoscop 28 martie 2023 pentru Fecioară

Dacă sunteţi într-o relaţie de cuplu, astăzi veţi avea parte de o zi plină de dragoste şi afecţiune. Locul ideal pe care ar trebui să-l vizitaţi este Roma. Jupiter, planeta norocului, vă trimite multă energie pozitivă.

Horoscop 28 martie 2023 pentru Balanţă

Dacă puteţi, petreceţi ceva timp liber alături de colegii dumneavoastră. Este posibil ca cineva să îşi dorească să vă împărtăşească un secret. Este posibil să fiţi tulburaţi de gânduri şi decizii luate în trecut.

Horoscop 28 martie 2023 pentru Scorpion

Punctul slab poate fi stomacul astăzi. Încercaţi să beţi mai puţină cafea astăzi şi să nu mâncaţi dulciuri. Ar fi bine să petreceţi mai mult timp alături de familie şi prieteni. Nu ar fi rău să organizaţi un eveniment în familie.

Horoscop 28 martie 2023 pentru Săgetător

Astăzi veţi putea lumina orice încăpere cu farmecul dumneavoastră natural. Este necesar ca astăzi să luaţi o decizie care să nu fie tocmai pe placul dumneavoastră.

Horoscop 28 martie 2023 pentru Capricorn

Încercaţi să faceţi ceva interesant astăzi, care să vă ţină departe de gândurile care vă macină. Din punct de vedere financiar, s-ar putea să primiţi o recompensă pentru munca depusă în ultima perioadă.

Horoscop 28 martie 2023 pentru Vărsător

Puteţi lua decizii destul de importante astăzi la locul de muncă care să vă afecteze pe termen lung. Chiar dacă aveţi o stare bună de sănătate, mâncaţi mai multe fructe şi legume.

Horoscop 28 martie 2023 pentru Peşti

Dacă sunteţi într-o relaţie, astăzi este o zi foarte bună pentru a petrece alături de partener într-un cadru intim. Noi oportunităţi şi şanse se vor dezvălui în curând pentru dumneavoastră. Dacă vă simţiţi nervoşi, încercaţi să vorbiţi cât mai puţin.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close