Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva pentru săptămâna 1-7 iunie. Leii comunică excelent, Capricornii sunt total schimbați

Horoscop Minerva pentru săptămâna 1-7 iunie. Leii comunică excelent, Capricornii sunt total schimbați

Horoscop. Astrologul Minerva anunță po săptămână plină de provocări pentru perioada 1-7 iunie.

Horoscop Minerva pentru săptămâna 1-7 iunie. Leii comunică excelent, Capricornii sunt total schimbați
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
01 Iun 2020   •   10:32

Horoscop BERBEC. Deși această săptămână se concentrează foarte mult pe comunicare și relaționare, există în continuare oportunități de conectare cu cei cu care ești pe aceeași lungimea de undă. Cu toate acestea, pe măsură ce Venus își continuă retrogradarea, s-ar putea să renunți sau să pierzi unele contacte. Dacă cineva pare superficial și nu te bucură compania sa, cel mai bine este să te detașezi de el. Acest lucru poate deschide calea pentru întâlnirea cu alte persoane cu care te simți cu adevărat familiar.

Horoscop TAUR. Problemele bănești și cheltuielile sunt preocuparea ta, săptămâna aceasta, deoarece vrei  să îți îmbunătățești fluxul de numerar și cum să obții venituri suplimentare. Mercur este de câteva zile în Casa Comunicării și în Rac, încurajându-te să favi ordine în viața și în casă, curând vei articolele pe care nu le mai vrei sau nu mai ai nevoie. Cu un pic de pricepere ai putea câștiga o mulțime de bani din articole care sau adunat de ceva vreme. 

Horoscop GEMENI. Concentrarea pe semnul tău continuă să îți ofere un avantaj, deoarece vei avea mai multă încredere pentru a merge mai departe cu planurile cheie. Puterea ta ar putea crește, mai ales dacă faci ceva care are un sens mai personal pentru tine.

Horoscop RAC. Prezența Soarelui într-un sector mai intim a temei tale natale, sugerează că te poți simți atras de ideea de a vindeca problemele nerezolvate și de a șterge orice bagaj emoțional. De asemenea, este o șansă să îți resetezi prioritățile și să iei în considerare noi planuri pentru lunile următoare. În loc să te angajezi doar cu mintea, ascultă-ți totuși și inima. Sub frământările interminabile ale minții tale, adevăratele dorințe pot fi ieși la iveală.

Horoscop LEU. Mintea îți este clară acum, iar comunicarea merge extrem de bine. Ai nevoie de puține cuvinte pentru a înțelege. Te vei conecta cu oamenii pe mai multe niveluri. Înțelege că ai informații importante pentru a le împărtăși cu cei din jur. Opinia ta critică, practică, fundamentată, joacă un rol esențial în activitățile săptămânii.

Horoscop FECIOARĂ. Respiră adânc, îndreaptă-ți spatele, privirea înainte și mergi mai departe. Nu te gândi la tine ca la o persoană mai puțin sufletească pentru că nu ești de acord cu igiena de la locul demuncă și cu colegii. Menține-ți respectul pentru tine si pentru opiniile tale. Spune lucrurilor pe nume. Nu da înapoi și fii pregătit să lupți dacă trebuie.

Citește continuarea pe Huff.ro.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close