Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 16-22 septembrie. Gemenii bat pasul pe loc, Săgetătorii vor fi recompensați

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 16-22 septembrie. Gemenii bat pasul pe loc, Săgetătorii vor fi recompensați

HOROSCOP Minerva pentru săptămâna 16-22 septembrie. Gemenii bat pasul pe loc, Săgetătorii vor fi recompensați
17 Sep 2019   •   15:16

HOROSCOP. Astrologul Minerva a prezentat previziunile astrale pentru săptămâna 16-22 septembrie 2019. Luna Plină din acestă perioadă provoacă schimbări mari în viața zodiilor.

HOROSCOP. Iată pe scurt horoscopul săptămânii în curs.

HOROSCOP. Berbec: Posibil ca Berbecii să dea lovitura din punct de vedere financiar săptămâna aceasta.

HOROSCOP. Taur: Taurul își caută o nouă direcție în viață, simte că a venit momentul unei mari cotituri în existența sa.

HOROSCOP. Gemeni: Gemenii parcă bat pasul pe loc, primesc o grămadă de lecții și parcă totuși, nu învață nimic.

HOROSCOP. Rac: Racii încearcă să se deschidă, să rezoneze cu cei din jur,convinși că și în viața lor se va schimba ceva.

HOROSCOP. Leu: Contrar felului lor de a fi, Leii vor fi preocupați de lumea materială dincolo chiar de propria lor înțelegere.

HOROSCOP. Fecioară: Poate cea mai grea săptămână o au Fecioarele, care pot pierdepe cineva apropiat sau o sumă mare de bani.

HOROSCOP. Balanță: Balanțele revin la forma lor din totdeauna, adică se concentrează pe subiecte concrete și rezoluțiile lor sunt extrem de obiective.

HOROSCOP. Scorpion: Și pentru Scorpioni se schimbă perspectiva asupra vieții poate pentru că și mediul în care evoluează se schimbă și el.

 HOROSCOP. Săgetător: Săgetătorii vor fi recompensați pe măsura talentelor și așteptărilor lor,mai ales că așteaptă aceste recompense de ceva vreme.

HOROSCOP. Capricorn: Stăpânirea de sine,calmul și spiritul analitic îi fac pe Capricorni campionii săptămânii prin rezultatele care le obțin.

HOROSCOP. Vărsător: Și pentru Vărsători se întoarce placa, revin în viața socială cu o forță care seamănă cu o răzbunare a sorții împotriva tuturor celor care i-au făcut rău.

HOROSCOP. Pești: Peștii au de luat o decizie importantă și nu cred că o vor face săptămâna asta, în mare parte datorită indeciziei lor și mai apoi, unor lucruri care trebuie lămurite.

Pe larg pe Huff.ro.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close