Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Zodiile cu o karmă de invidiat. Au parte numai de bine

Horoscop. Zodiile cu o karmă de invidiat. Au parte numai de bine

Horoscop. Zodiile cu o karmă de invidiat. Au parte numai de bine
Sursa foto: Foto: Pexels.com
19 Sep 2018   •   22:50

Unele zodii au parte de ghinioane, iar altele au parte numai de noroc. Și asta pentru că sunt zodii cu o karmă de invidiat.

Se spune despre nativii Raci că, în viața actuală, karma le oferă liniștea căminului și o familie împlinită. Acest lucru vine ca o recompensă pentru faptele lor bune din alte vieți când au ajutat mulți oameni și au ocrotit familia în care se născuseră, făcând sacrificii.

Peștii altruiști, generoși, atenți și implicați, iar aceste calități le-au adunat din viețile anterioare în care au învățat cât de mult înseamnă să dăruiești chiar și cel mai mic sprijin.

Nativii Fecioară reușesc, încă din primii ani de muncă, să își construiască o carieră solidă și să beneficieze de un anumit confort. De ajutor este karma lor care îi răsplătește pentru munca grea pe care au dus-o în alte vieți.

Nativii Balanțe sunt echilibrați, sunt bine organizați și au o minte ascuțită. De multe ori, surprind cu înțelepciunea și cu sfaturile bune, de parcă s-ar fi născut învățați. Dar karma este cea care îi ajută să discearnă între bine și rău și să îi îndrume și pe cei din jur, potrivit clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii karma
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close