Antena 3 CNN Horoscop Lidia Fecioru, lucruri neștiute despre o anumită zodie: "Știam că nu sunt răzbunători. Dar îmi dau seama că stau la pândă"

Lidia Fecioru, lucruri neștiute despre o anumită zodie: "Știam că nu sunt răzbunători. Dar îmi dau seama că stau la pândă"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, la Adevăruri Ascunse, despre lucrurile neştiute şi aspectele ascunse ale zodiei Leu.

Lidia Fecioru, lucruri neștiute despre o anumită zodie: "Știam că nu sunt răzbunători. Dar îmi dau seama că stau la pândă"
de Georgiana Adam    |    04 Dec 2020   •   21:12

Lidia Fecioru a vorbit la "Adevăruri ascunse" despre zodia sa, despre Leu și despre lucrurile neștiute ale acestui nativ. 

"Eu știam că leii nu sunt răzbunători. Dar îmi dau seama că stau la pândă. Când văd pe cineva că începe să clacheze, eu vin și am satisfacția decesului. Mă bucur când ăla e distrus.

Nimic nu e întâmplător și de obicei se întâmplă ca noi să ne răzbunăm pe cei care ne-au făcut probleme. Nu sunt chestii gratuite. Ce îmi place e că nu sunt lingușitoare. Sunt un om de echipă, de companie, sunt un prieten longeviv", a spus Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru zodie leu Adevăruri ascunse
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close