Antena 3 CNN International News Cazul Gabby Petito. Amănunte macabre din anchetă: din logodnicul dispărut au fost recuperate craniul și părți din schelet

Cazul Gabby Petito. Amănunte macabre din anchetă: din logodnicul dispărut au fost recuperate craniul și părți din schelet

Rămășițele omenești găsite în parc natural din Florida au fost identificate pe baza fișelor dentare ale lui Brian Laundrie, logodnicul Gabriellei "Gabby" Petito, transmite presa internațională.

Cazul Gabby Petito. Amănunte macabre din anchetă: din logodnicul dispărut au fost recuperate craniul și părți din schelet
Sursa foto: Twitter
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Oct 2021   •   17:23

Petito a fost ucisă prin strangulare la finele lunii august într-o rezervație din Wyoming și a fost dată dispărută în data de 11 septembrie de familia ei.

Tânăra de 22 de ani și logodnicul său, de 23 de ani, au plecat în iunie într-o călătorie în doi prin statele americane la bordul unei camionete Ford.

Pe 1 septembrie, Brian Laundrie (foto) s-a întors singur acasă, la domiciliul său din North Port, și a dispărut cu câteva zile înainte ca autoritățile să găsească rămășițele umane identificate ulterior ca fiind ale Gabriellei Petito.

Cazu Gabby Petito. Resturi din cadavrul lui Brian Laundrie au fost recuperate dintr-o zonă infestată cu șerpi și aligatori

Rămășițe umane care s-au dovedit ulterior ale lui Laundrie au fost găsite de poliție miercuri, într-o zonă indicată drept probabilă de părinții săi, care s-au alăturat, la cererea lor, eforturilor de căutare depuse de autorități.

"O comparație a fișelor dentare realizată în data de 21 octombrie a confirmat că resturile omenești găsite în rezervația T Mabry Carlton Jr Memorial și în parcul Myakkahatchee Creed aparțin lui Brian Laundrie", a precizat FBI.

Chris și Roberta Laundrie, părinții lui Brian, au fost informați de rezultatul identificării, a precizat avocatul familiei, care a adăugat că aceștia nu doresc să facă niciun fel de comentariu.

Postul tv american NBC a relatat că investigatorii au găsit un craniu și părți de schelet.

Oficialitățile au menționat că resturile omenești au fost găsite într-o zonă aflată sub ape până de curând. 

Joi, Carmine Marceno, șeriful din districtul Lee, a declarat că zona respectivă este plină de șerpi cu clopoței și aligatori.

"Nu e ca și cum ai căuta o casă sau o mașină. Suprafețele sunt vaste și acoperite de ape", a indicat el.

În afara părților de schelet uman, anchetatorii au mai găsit rucsacul lui Laundrie și o agendă care, speculează presa americană, i-ar putea ajuta pe anchetatori să afle cum și-a petrecut tânărul ultimele ore dinaintea morții și, eventual, cum a murit acesta. 

×
Subiecte în articol: Gabby Petito Brian Laundrie schelet craniu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close