Antena 3 CNN International News Verdict în procesul dintre Johnny Depp şi Amber Heard | Juriul a decis în favoarea actorului

Verdict în procesul dintre Johnny Depp şi Amber Heard | Juriul a decis în favoarea actorului

Juriul a ajuns la un verdict în cazurile de defăimare civilă dintre Johnny Depp și Amber Heard. Juriul a decis în favoarea starului din ”Pirații din Caraibe”.

Verdict în procesul dintre Johnny Depp şi Amber Heard | Juriul a decis în favoarea actorului
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    01 Iun 2022   •   22:27

Juriul, după o deliberare de 14 ore, a constatat că Heard l-a defăimat pe fostul ei soț într-un articol din 2018 din Washington Post.

Johnny Depp a primit 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 5 milioane de dolari în daune punitive.

În afara sălii de judecată, este sărbătoare. Fanii actorului îi strigă numele în timp ce juriul citește decizia.

După şase săptămăni de audieri atât Johnny Depp cât şi Amber Heard au spus în faţa juriului din sala de judecată acelaşi lucru: că îşi vor viaţa înapoi.

Heard și Depp, care s-au cunoscut în 2009 şi au fost căsătoriți în perioada 2015-2016. Actorul o acuză de fosta soţie că i-ar fi lăsat excremente pe patul conjugal iar ea că ar fi fost violată cu o sticlă de lichior.

Johnny Depp a dat o în judecată pe Heard după ce l-a defăimat într-un articol în Washington Post, în care a spus că a fost abuzată fizic. Actorul îi cere 50 de milioane de dolari daune.

În respectivul articol, Heard îl acuza pe Depp de agresiune fizică deşi numele acestuia nu apărea nicăieri.

Avocaţii lui Depp susţin că prin aceste acuzaţii a fost afectată reputaţia clientului lor care de altfel a fost înlăturat din majoritatea proiectelor în derulare de la Hollywood.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close