Antena 3 CNN Life A murit la 32 de ani. Doctorii i-au spus că e prea tânără ca să aibă aşa ceva - ce boală avea tânăra

A murit la 32 de ani. Doctorii i-au spus că e prea tânără ca să aibă aşa ceva - ce boală avea tânăra

A murit la 32 de ani. Doctorii i-au spus că e prea tânără ca să aibă aşa ceva - ce boală avea tânăra
21 Dec 2017   •   16:30

Mama unei tinere care s-a stins fulgerător răpusă de o boală necruțătoare, a vorbit despre efectul devastator pe care boala l-a avut asupra fiicei sale.

Nicole a fost diagnosticată cu două forme de cancer în fază terminală. Medicii i-au confirmat prea târziu că are cancer de colon şi de ficat, atunci când soarta ei era pecetluită, potrivit Eva.ro.

La numai 32 de ani, tânăra s-a stins din viaţă, lăsând în urmă trei fetiţe şi o mamă neconsolată. Ultima ei dorinţă a fost să atragă atenţia asupra tinerilor care suferă de aceste boli necruţătoare.

După moartea lui Nicole, mama sa încearcă să ducă mai departe munca ei. Femeia spune că atunci când a început să se simtă rău, aceasta a slăbit şi a început să aibă simptome precum balonare, constipaţie şi prezenţa sângelui în scaun, dar când a mers la doctor şi i-a spus ce simptome are, acesta i-a spus că ea e prea tânără ca să aibă cancer de colon şi i-a pus diagnosticul de colon iritabil.

Tânăra a simţit că ceva nu este în regulă cu ea. A mers să consulte un alt medic, iar acesta i-a spus că are intoleranţă la gluten. Niciunul dintre cei doi doctori nu i-a făcut vreun test.

Nicole era însărcinată cu al treiea copil şi a aflat că are cancer când a făcut o ecografie, iar medicii i-au depistat o tumoare la ficat. După încă o ecografie, a fost diagnosticată cu cancer colorectal metastazic.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close