Antena 3 CNN Life A reușit să slăbească 70 de kilograme în doi ani, iar apoi s-a apucat de modelling. Povestea unei tinere care a învins lupta cu greutatea

A reușit să slăbească 70 de kilograme în doi ani, iar apoi s-a apucat de modelling. Povestea unei tinere care a învins lupta cu greutatea

A reușit să slăbească 70 de kilograme în doi ani, iar apoi s-a apucat de modelling. Povestea unei tinere care a învins lupta cu greutatea
26 Sep 2017   •   16:10

Angelina Denk, o tânără în vârstă 23 ani din Eitorf, Germania, avea probleme cu kilogramele în plus încă din copilărie. Pentru ea adolescența a fost cea mai grea perioadă, pentru că mulți colegi, dar și necunoscuți, o hărțuiau din cauza greutății.

Sătulă de glume proaste și comentarii răutăcioase, Angelina s-a hotărât să slăbească și, nu doar atât, ci să-și transforme total corpul, astfel încât să nu mai audă vreodată glume proaste pe seama ei.

Potrivit unica.ro, a început să nu mai mănânce, deși știa că e o idee proastă și că nu e bine pentru sănătatea ei să facă asta. Așa cum era de așteptat, a slăbit, însă imediat ce a revenit la o dietă normală, kilogramele au început din nou să se adune.

Văzând că dietele drastice nu dau rezultate de lungă durată, Angelina s-a hotărât apoi să urmeze calea sănătoasă. Avea aproape 120 de kilograme, cea mai mare greutate la care ajunsese vreodată, și chiar și rudele apropiate începuseră să facă comentarii răutăcioase legate de felul în care arată.

Schimbarea radicală din viața ei a însemnat să renunțe la alimentația nesănătoasă, la dulciuri, la prăjeli, la produse de tip fast-food. S-a apucat să facă și mișcare, atât cât corpul îi permitea la o greutate atât de mare, și încet, încet a început să slăbească. Urmând calea tradițională – dietă și sport – și fără să apeleze la operații sau la alte metode rapide, ea a reușit să-și împlinească visul.

Doi ani mai târziu, în prezent, Angelina Denk cântărește aproximativ 50 de kilograme, se simte confortabil în pielea ei și s-a apucat chiar și de modelling, pentru că avea nevoie să-și recapete încrederea în felul în care arată.

×
Subiecte în articol: kilograme modelling slabire probleme diete
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close