Antena 3 CNN Life A stat prea mult la soare, deși s-a dat cu cremă, și nu credea că i se va întâmpla vreodată așa ceva! ”Zici că sunt un porc!”

A stat prea mult la soare, deși s-a dat cu cremă, și nu credea că i se va întâmpla vreodată așa ceva! ”Zici că sunt un porc!”

A stat prea mult la soare, deși s-a dat cu cremă, și nu credea că i se va întâmpla vreodată așa ceva! ”Zici că sunt un porc!”
21 Iun 2017   •   11:56

Melissa Wrigley a decis sa mearga la plaja insa nu se gandea nicio clipa ca va pati asa ceva, desi se daduse cu crema cu protectie solara. Ea s-a ales cu arsuri de gradul al 3-lea in vacanta. Desi si-a aplicat crema cu SPF 30 la fiecare 45 de minute, fata de 21 de ani a ramas acum mutilata. Medicul a ramas uimit cand i-a vazut pielea Melissei. 

”La inceput nu simteam nimic, insa am mers intr-un bar si incepuse sa ma doara spatele. Am mers acasa, am facut un dus rece si parca ma simteam mai bine. A doua zi insa nu ma mai puteam imbraca de durere. Ma bucur ca nu pot vedea in fiecare zi cum arata pielea mea de pe spate. Prima data cand am vazut am ramas socata. Eram dezgustatoare. Pielea mea arata ca a unui porc. Ma temeam ca o sa-mi ramana rani pe veci. Acum am pistrui si mai multe alunite” a povestit Melissa, conform ladbible.com. 

×
Subiecte în articol: ars Soare piele
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close