Antena 3 Life A venit de la serviciu şi şi-a prins soţul în pat cu amanta! Şi vecinii au aflat de răzbunare  

A venit de la serviciu şi şi-a prins soţul în pat cu amanta! Şi vecinii au aflat de răzbunare  

20 Ian 2017   •   13:39
A venit de la serviciu şi şi-a prins soţul în pat cu amanta! Şi vecinii au aflat de răzbunare  

O femeie și-a găsit soțul cu o femeie dezbrăcată în casa lor. Nu a durat mult până când aceasta a ales să-și verse nervii pe amantă. Ea a pornit camera de filmat a telefonului și a umilit-o îngrozitor.  Bărbatul a încercat să se scuze spunânând încontinuu că nu este vina lui deloc și că nu o cunoaște pe femeia de lângă el. 

Femeia înșelată a dat-o într-un filnal pe amantă afară din casă, complet dezbrăcată, în ciuda faptului că femeia explică că nu știa că bărbatul este căsătorit și încearcă să se acopere cu o pătură. După ce imaginile filmate de soție au ajuns pe Internet, amanta, identificată sub pseudonimul „Miss A”, în vârstă de 24 de ani, a făcut plângere la poliție.

Aceasta susține că imaginile i-au afectat grav reputația. Pe de cealaltă parte, soția înșelată, care între timp și-a părăsit soțul, spune că a arătat filmarea unei singure prietene și că nu știe cum a ajuns să fie distribuită pe internet. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close