Antena 3 CNN Life Ai cumpărat recent ridichi negre din piață? Trebuie să știi asta neapărat!

Ai cumpărat recent ridichi negre din piață? Trebuie să știi asta neapărat!

Sunt multe legumele care ne ajută să scăpăm de simptomele şi stările de rău atunci când ne gripăm sau răcim, însă niciuna nu este la fel de eficientă în tratarea lor precum este ridichea neagră.

Ai cumpărat recent ridichi negre din piață? Trebuie să știi asta neapărat!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
22 Ian 2020   •   21:03

Ridichea neagră conţine antioxidanţi în cantităţi semnificative şi ajută la tratarea unor afecţiuni ale organelor interne, dar este excelentă şi pentru păr sau piele.

Un tratament care se poate face şi cu ceapă, dar care este mai eficient cu ridiche neagră, este tăierea legumei în două, apoi umplute jumătăţile cu miere sau zahăr. Se lasă peste noapte, iar dimineaţa se bea siropul. Infecţiile sistemului respirator, dar şi senzaţiile de uscăciune în gât, dureri de cap şi altele specifice răcelii dispar, scrie clicksanatate.ro.

Fiind o sursă excelentă de vitamine precum vitamina A, complexul de vitamine B, sursă de magneziu, calciu şi alte minerale, ridichea neagră este şi un bun detoxifiant.

În plus, aceasta stimulează funcţii hepatice şi eliminarea toxinelor din ficat. Cei care doresc o mai bună funcţionare a ficatului ar trebui să consume ridiche neagră cât mai des.

Sucul de ridiche neagră este foarte eficient şi pentru curele de dezintoxicare, atunci când dorim o curăţire excelentă a sângelui. Alături de sucul de sfeclă, sucul de ridiche neagră este unul dintre cele mai bune.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close