Antena 3 CNN Life Apartament "unicat" în Cluj, scos la vânzare cu aproape 2,5 milioane de euro. De două ori mai scump decât un castel în Austria

Apartament "unicat" în Cluj, scos la vânzare cu aproape 2,5 milioane de euro. De două ori mai scump decât un castel în Austria

Un apartament de lux a fost scos la vânzare la Cluj cu peste două milioane de euro. Locuinţa este situată la etajul 13 al unei clădiri mixte cu birouri şi apartamente. Cu acelaşi preţ pot fi cumpărate două castele în Austria sau chiar patru la vecinii unguri.

Apartament "unicat" în Cluj, scos la vânzare cu aproape 2,5 milioane de euro. De două ori mai scump decât un castel în Austria
Sursa foto: adevarul.ro
de Mia Lungu    |    16 Sep 2021   •   21:56

Un penthouse în Cluj este scos la vânzare online, pentru preţul de două milioane de euro, la care se adaugă şi TVA, potrivit Adevarul.ro.

„Companie, vinde apartament unicat, tip penthouse, de lux, situat la nivelul 13, în centrul municipiului Cluj-Napoca, cu suprafaţă utilăa aprox. 400 mp, ultrafinisat (parchet din lemn de tek, gresie faianţă Italia, granit etc.), vedere panoramică deosebită, 3 linviguri, 10 dormitoare, 6 băi, 2 bucătării, şi având posibilităţi multiple de compartimentare. Pret 2 milioane de euro + TVA”, scrie în anunţul postat pe site-ul imobiliare.ro.

Un castel în Austria costă 1,3 milioane de euro. Un castel medieval în Ungaria, de vânzare cu 550 de mii de euro.

La jumătate de preţ față de apartamentul din Cluj se poate găsi un castel în Austria, conform site-ului Master Homes. Acesta este scos la vânzare cu suma de 1.290.000 de euro, iar în anunţ se precizează şi că a fost renovat în 1990. 

Iar un castel medieval din Ungaria vecină costă mai puţin de un sfert faţă de apartamentul de lux din Cluj. Este vorba despre un castel care se vinde cu 550.000 de euro. „Castel de vânzare în Ungaria. Locuieşte ca un rege!”, scrie în anunţul de vânzare postat de asemena pe Master Homes.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close