Antena 3 CNN Life Licitaţie Artmark dedicată ceasurilor rare

Licitaţie Artmark dedicată ceasurilor rare

Ultimul eveniment organizat în 2020 de casa de licitaţii Artmark este dedicat ceasurilor rare. Licitaţia are loc în data de 22 decembrie, de la ora 18.

Licitaţie Artmark dedicată ceasurilor rare
de Georgiana Adam    |    21 Dec 2020   •   21:58

Cei pasionaţi pot licita pentru un ceas realizat special pentru fostul politician şi star de cinema Arnold Schwarzenegger. Preţul de pornire în cazul acestui obiect deosebit, produs în ediţie limitată, este de 19 mii de euro.

O altă atracţie este brandul Uhrwerk, prezent în premieră în România. Designul avangardist al acestui ceas poate completa stilul şi personalitatea purtătorului. Uhrwerk este celebră pentru faptul că produce doar 150 de ceasuri într-un an.

În total, 150 de ceasuri de lux vintage sau contemporane se vor afla, marţi, 22 decembrie, în Bucureşti iar participanţii la licitaţia organizată de Artmark vor avea oportunitatea de a intra în posesia lor.

Participarea la licitaţie prespune un cont activ pe site-ul www.artmark.ro sau depunerea unei oferte prealabile, pentru securizarea şanselor de a aduce obiectul dorit în colecţia personală.

×
Subiecte în articol: Artmark ceasuri
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close