Antena 3 CNN Life Au ajuns milionari în urma unei simple întrebări adresate de mama lor. Este fabulos ce i-a întrebat

Au ajuns milionari în urma unei simple întrebări adresate de mama lor. Este fabulos ce i-a întrebat

Au ajuns milionari în urma unei simple întrebări adresate de mama lor. Este fabulos ce i-a întrebat
Sursa foto: foto: prnewswire.com
01 Mai 2018   •   18:55

 În 1994, fraţii Bert şi John Jacobs, fondatorii unei companii, au venit cu o idee care le-a schimbat viaţa: aceştia au decis să vândă tricouri cu un design propriu.

Deşi a fost o aventură dificilă când au început să vândă tricouri pe străzile din Boston, aceştia au ajuns să deţină în prezent o întreprindere de milioane de dolari. Însă, probabil că nu ar fi reuşit fără ajutorul mamei lor, Joan, care şi-a învăţat fiii să vadă lucrurile bune din viaţă indiferent de situaţie, potrivit One.ro.

John şi Bert Jacobs au crescut într-o familie modestă cu şase fraţi. Când cei doi se aflau în şcoala elementară, părinţii lor au suferit un accident de maşină, mama scăpând cu răni uşoare, iar tatăl suferind traume severe în urma pierderii mâinii drepte.

Tragedia i-a afectat temperamentul tatălui foarte mult, acesta devenind iritat de orice şi începând să se certe fără motiv.

Însă, în ciuda tuturor problemelor, mama lor încă spunea că viaţa este frumoasă şi, în fiecare zi, când familia lua cina, aceasta le punea copiilor o singură întrebare: „Care sunt cele mai bune lucruri care s-au întâmplat astăzi?”

Aceasta a încercat să-şi înveţe copiii că a fi optimist este o alegere pe care o putem face în fiecare zi aşa că, Bert şi John au urmat această simplă regulă de viaţă şi au început să vândă tricouri pe străzile din Boston.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close