Antena 3 Life Avertismentul Babei Vanga: ”De unele cadouri bucură-te, de altele, apără-te!” Ce cadouri aduc necazuri asupra celui ce le primește

Avertismentul Babei Vanga: ”De unele cadouri bucură-te, de altele, apără-te!” Ce cadouri aduc necazuri asupra celui ce le primește

03 Dec 2017   •   09:25
Avertismentul Babei Vanga: ”De unele cadouri bucură-te, de altele, apără-te!” Ce cadouri aduc necazuri asupra celui ce le primește

 Pentru că a sosit deja vremea cadourilor, renumita prezicătoare Baba Vanga avertizează că nu toate cadourile sunt de bun augur, motiv pentru care trebuie să avem grijă să le refuzăm. Și bineînțeles, nici noi nu trebuie să oferim cuiva astfel de daruri.

„De unele cadouri bucură-te, de altele - apără-te!”, spunea Baba Vanga, deoarece există daruri care pot aduce necazuri în loc de fericire.

Cuțit

Cuțitul, foarfeca sau orice alt obiect ascuțit trebuie să ți-l cumperi singur. Lucrurile cu vârf ascuțit acumulează prea multă energie negativă. Dacă cel care îți face un cadou de acest tip insistă să-l primești, ar fi bine să-l cumperi de la el, măcar cu o sumă simbolică.

Ceas

Acest obiect contorizează timpul. Chiar dacă nu pare să fie nimic special, ceasul tinde să se oprească. Ca acest cadou să nu simbolizeze sfârșitul unei vieți fericite, ar fi bine să-i dai donatorului câteva monede.

Portofel

Un portofel gol, simbolizează să pierzi norocul la bani. În el trebuie să fie măcar un bănuț.

Batistă pentru nas

În culturile multor popoare, există obiceiul de a da batiste la înmormântări. Acest accesoriu este strâns legat de lacrimi și durere. 

Perle

Un astfel de cadou poate aduce necazuri, pierderi și boli. În multe țări, perlele simbolizează lacrimile văduvelor și a orfanilor, informează publika.md.

Oglindă

Este un obiect prea misterios pentru a-l primi în dar cu ușurință. Se spune că oglinda îți poate lua frumusețea, tinerețea și vitalitatea. În special, teme-te de oglinzile vechi.

Mănuși

Această piesă vestimentară este implicată în foarte multe ritualuri magice, care vizează schimbarea personalității. De aceea, ar fi bine să faci schimb de mănuși. (cum se spune în popor, ochi pentru ochi).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close