Antena 3 CNN Life Black Friday 2017 Elefant. Reduceri uriașe la parfumuri, ceasuri sau cărți

Black Friday 2017 Elefant. Reduceri uriașe la parfumuri, ceasuri sau cărți

Black Friday 2017 Elefant. Reduceri uriașe la parfumuri, ceasuri sau cărți
17 Noi 2017   •   02:12

Unul dintre cele mai importante magazine online, Elefant.ro, a început campania de Black Friday. Iată câteva dintre produsele care apar în lista Black Friday 2017 Elefant: 

Reducere 76%. GUESS. Apa de toaleta Seductive, 75 ml. Compozitie: Note de varf: bergamot, coacaze negre, pere, Note de mijloc: iasomie, floare de portocal, Iris radacina, Note de baza: tamaie, lemn casmir, vanilie. Mai multe detalii găsiți - AICI. 

Reducere 72%. Chopard Wish reprezinta dorinta oricarei femei, un parfum de lux senzual si misterios. Brand-ul Chopard este cunoscut in intreaga lume pentru bijuteriile perfecte ce le creeaza, insa a devenit popular si pe piata parfumurilor datorita produselor unice si seducatoare. Mai multe detalii găsiți - AICI. 

Black Friday 2017 Elefant. Oferte la Hermes

Reducere 74%. Apa de toaleta Cerruti 1881, 100 ml. Cerruti 1881 este un parfum floral-lemnos pentru femei, a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Claire Cain. Cald si bogat, acesta se adreseaza femeilor irezistibile care doresc sa fie admirate pentru eleganta si individualitatea lor. Mai multe detalii găsiți - AICI. 

Reducere 53%. Apa de parfum Jour d'Absolu, 85 ml. Jour d`Hermes Absolu de Hermes este un parfum floral pentru femei. Aduce la lumina frumusetea feminina, mentinand in acelasi timp misterul fiecarei femei in parte. Creatorul acestui parfum este Jean-Claude Ellena. Parfumul prezinta note de gardenie, iasomie si floare de cais. Mai multe detalii găsiți - AICI. 

Black Friday 2017 Elefant. Oferte și la ceasuri

In campania de reduceri de Black Friday 2017 de la Elefant sunt incluse ceasuri de la branduri celebre precum Fossil, Tissot, Guess, Esprit, Skagen, Festina, Michael Kors, Timex, Casio sau Seiko. Preturile variaza de la sub 249 de lei pana la peste 999 de lei.

De asemenea, in campania Black Friday 2017 ceasuri elefant.ro sunt incluse ceasuri pentru copii, ceasuri all black, ceasuri cu design minimalist, ceasuri cu mecanism automatic, mecanic sau quartz. Pe siteul elefant.ro sunt la reducere si smartwatch-uri. Mai multe detalii găsiți - AICI. 

×
Subiecte în articol: black friday 2017
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close