Antena 3 CNN Life Cadouri de Moș Nicolae. Cele mai atractive reduceri la jocuri și jucării

Cadouri de Moș Nicolae. Cele mai atractive reduceri la jocuri și jucării

Cadouri de Moș Nicolae. Cele mai atractive reduceri la jocuri și jucării
28 Noi 2016   •   09:04

Nu mai sunt multe zile până la venirea lui Moș Nicolae. Pregătiți-vă din timp cadourile pentru cei mici, dar și pentru cei mai mari. Iată câteva oferte interesante la jucării, de la eMAG.ro:

LEGO DUPLO Trenul cu numere. Învaţă-l pe copilul tău să numere în timp ce se joacă cu Trenul cu numere LEGO DUPLO cu cărămizi numerotate, copil, câine, şasiuri de autocamion şi altele. Urcă la bordul Trenului cu numere, unde învăţatul număratului nu a fost niciodată mai distractiv.

Cu cărămizile LEGO DUPLO numerotate şi cu 3 vagoane, micii constructori vor deprinde abilităţi matematice în timp ce vor crea şi construi propriul lor tren special pentru copii mici. Se reconstruieşte că tunel, clădire, cuşcă pentru câine şi altele. Include o figurină copil şi câine LEGO DUPLO. 

Găsiți oferta - AICI. 

Reducere 45%. Joc de societate Kosmos, Catan Big Box. Jocul de baza, extensia pentru 5-6 jucători şi 4 scenarii diferite în aceeaşi cutie! Scenariile pot fi combinate cu materialele jocului de baza şi pot fi jucate chiar şi în 6 persoane. Fiecare extensie aduce noi posibilităţi, diversificând şi mai mult lumea Catan. CATAN încânta milioane de jucători din întreagă lume. Mereu surprinzător, la fiecare nouă ediţie. 

Întreaga ofertă la jocuri e AICI. 

Reducere 60%. Nisip modelabil M-Toys. este nisip pur, curat de o granulaţie mică şi 2% polimeri ce îi oferă proprietatea de a curge şi, în acelaşi timp, de a se lipi dar de a se şi mişcă, totul într-o experienţă fermercatoare. Este, pentru cei mici, o metodă de joacă creativă, liniştitoare dar în acelaşi timp stimulatoare în ceea ce priveşte imaginaţia şi libertatea. Nisipul modelabil Mappy este fabricat cu ajutorul coloranţilor naturali, fără gluten, alergeni sau caseina, făcându-l astfel sigur 100% pentru copii. 

Mai multe detalii și oferta - AICI. 

Reducere 45%. Camionetă de jucărie M-Toys cu ustensile, lumini şi sunete. Camionetă de jucărie M-Toys cu ustensile, lumini şi sunete va oferi copilului dumneavoastră momente pline de distracţie şi veselie, iar dumneavoastră, privindu-l, zâmbete. Bormaşina este funcţională copilul putând să o folosească pentru a înşuruba/deşurubă şurubul din camion.

Pe lângă bormaşina setul conţine şi un ciocănel, o cheie şi o şurubelniţă clasică. Copilul poate desface roţile şi motorul copilului stimulând astfel creativitatea. Formele speciale şi culorile vii încurajează copilul să exerseze şi să se joace stimulând astfel dezvoltarea individuală. 

Găsiți oferta AICI

Set 4 figurine Trolls Poppy's Fashion Frenzy. Tema acestui set: coafuri trăsnite! Setul conţine 4 figurine adorabile şi la modă din filmul animat Trolii de la DreamWorks cu coafuri trăsnite. Colecţionează-le pe toate şi distrează-te cu părul pufos al figurinelor.

Oferta la jucării o găsiți AICI

×
Subiecte în articol: reduceri emag.ro
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close