Antena 3 CNN Life Cătălin Botezatu, verdict despre aparițiile lui Jill Biden și Carmen Iohannis

Cătălin Botezatu, verdict despre aparițiile lui Jill Biden și Carmen Iohannis

Cătălin Botezatu a analizat ținutele în care și-au făcut apariția primele doamne, Jill Biden și Carmen Iohannis, la întâlnirea de astăzi din București.

Cătălin Botezatu, verdict despre aparițiile lui Jill Biden și Carmen Iohannis
Sursa foto: Hepta | Inquam Photos / Octav Ganea
de Andreea Ştefan    |    07 Mai 2022   •   18:48

”O să fac referire la ambele prime doamne, pentru că, da, din punctul meu de vedere eu sunt de acord cu aceste imprimeuri florale, pentru că se poartă.

Sunt amândouă foarte primăvăratice. Îmi place că au asortat amândouă destul de bine pantofii, se poate și mai bine. 

La prima doamnă, doamna Iohannis, aș putea spune că pantofii complimentează foarte frumos ținuta”, a spus Cătălin Botezatu la Antena 3.

Celebrul creator de modă a dat un sfat și cu privire la oferirea florilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Atenție când oferiți flori! Nu știu cine le oferă, protocolul de stat... Unei doamne, în general, și când mai vorbim și de prima doamnă, i se oferă anumite flori și niciodată cu ambalaj.

În ceea ce privește buchetul primei doamne Iohannis, este un buchet foarte colorat”, a precizat Botezatu.

Cătălin Botezatu a continuat apoi cu verdictul său în ceea ce privește ținuta soției lui Jill Biden din timpul vizitei de la baza militară de la Mihail Kogălniceanu, unde a luat masa alături de soldații americani, înainte de veni la București.

”Nu îmi dau seama foarte bine de geacă. Are o rochie albă, dintr-un jerse care are cădere, dar nu îmi dau seama de geacă. Eu în locul doamnei Biden alegeam, dacă tot voiam să merg acolo printre soldați, alegeam o geacă tip biker (...) scurtă, cu revere late, nu neapărat cu ținte, nu neapărat cu capse, dar mai simplă dacă tot era acolo.

Nu știu dacă i s-a oferit sau nu acea șapcă, pentru că nu se potrivește deloc cu ținuta. Dacă a fost întâmpinată și i-a fost oferită, atunci, da, se poate explica faptul că a ținut-o pe cap”, a mai spus Cătălin Botezatu.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close