Antena 3 CNN Life Caz cutremurător! A rămas însărcinată în timp ce era în comă

Caz cutremurător! A rămas însărcinată în timp ce era în comă

Caz cutremurător! A rămas însărcinată în timp ce era în comă
Sursa foto: foto: Pixabay.com
21 Noi 2018   •   19:44

Cotidianul spaniol El Pais a scris in urma cu cativa ani despre o femeie care a ramas insarcinata in timp ce era in coma.

Cazul a creat mare valva la acea vreme. Femeia a ramas gravida in anul 1996, in timp ce era tinuta in viata de aparate de mai bine de 10 ani.

Avea 29 de ani la acea vreme, era blonda si ochii ei erau albastri. Femeia era internata de mai bine de 10 ani intr-un spital din Rochester, in nordul metropolei New York. Familia ei nu a dorit sa vorbeasca despre aceasta tanara si a decis sa nu intrerupa sarcina.

Politistii au deschis ancheta in acest caz, iar concluzia la care au ajuns este ca tanara a fost violata in spital. Acest caz a deschis ample dezbateri in Statele Unite privind siguranta pacientilor in spitale.

La finalul lunii decembrie 1996, personalul care se ocupa de pacienta internata la Westfall Health Care Center a observat burta femeii, iar banuielile lor s-au confirmat la ecografie.

Tanara avea deja 4 luni. Avocatul familiei, Jolin Parrinello, a declarat pentru New York Times ca familia a decis sa nu fie intrerupta sarcina. Si-a asumat orice risc.

„A fost o alegere dificila, pentru ca nimeni nu poate anticipa viitorul ei si al copilului. Posibilitatea ca amandoi sa supravietuiasca este foarte mica”, a spus atunci avocatul.

Mai mult, parintii fetei au spus ca au luat aceasta decizie pentru ca o cunosc foarte bine pe fata lor. Ea nu ar fi avortat niciodata. Tanara a ajuns in spital in anul 1985, in urma unui grav accident rutier. Din 1985 pana in 1996, fata a fost internata la spital si tinuta in viata de aparatele medicale.

Dennis Vacco, unul dintre reprezentantii Departamentului de Justitie din America de la acea vreme, declara in 1996 ca anual primeste peste 1.000 de plangeri in care sunt denuntate abuzurile sexuale in spitale.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close