Antena 3 CNN Life Caz șocant! Și-a ucis iubitul în pat, într-un mod absolut diabolic

Caz șocant! Și-a ucis iubitul în pat, într-un mod absolut diabolic

Caz șocant! Și-a ucis iubitul în pat, într-un mod absolut diabolic
03 Dec 2019   •   21:01

Un bărbat a fost omorât într-un mod de-a dreptul îngrozitor de către iubita sa. În vreme ce se aflau în pat femeia l-a atacat atât de feroce, încât acesta a rămas fără suflare în doar câteva clipe.

Cazul care a zguduit o ţară întreagă a avut loc în Marea Britanie. Claire, o femeie de 37 de ani, şi-a omorât concubinul cu doi ani mai tânăr, cu o bestialitate greu de imaginat, potrivit Observator.tv.

Bărbatului de 35 de ani i-au fost aplicate 35 de lovituri la nivelul gâtului până ce i-a fost tăiată traheea. Femeia a fost atât de înnebunită de furie, încât unul dintre cuţitele cu care l-a omorât s-a rupt.

După ce a realizat fapta îngrozitoare pe care a comis-o, femeia l-a sunat disperată pe şeful său şi şi-a recunoscut crima. "Nu mă puteam opri. L-am înjunghiat peste tot", i-a spus femeia şefului său care o condusese acasă cu maşina înainte de a se întâmpla tragedia.

Nu e prima dată când ucigaşa şi-a manifestat cruzimea. Ea era cunoscută pentru actele sale de răutate, însă cu toate acestea iubitul său nu s-a despărţit de ea.

În urma crimei sale, Claire a fost condamnată la 18 ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close