Antena 3 CNN Life Ce înseamnă dacă visezi pisici. Ce îți transmite subconștientul

Ce înseamnă dacă visezi pisici. Ce îți transmite subconștientul

Ce înseamnă dacă visezi pisici. Ce îți transmite subconștientul
29 Oct 2018   •   22:40

Multe persoane spun că visează adesea anumite animale sau lucruri din mediul lor, iar dimineața se gândesc cu multă îngrijorare la ceea ce au visat. 

De cele mai multe ori subconștientul încearcă să îți transmită un mesaj. Pisicile sunt asociate adesea cu abilitatea de a vedea ceva ce este ascuns în preajma ta. Așa că subconștientul își transmite să fii ceva mai atent la lucrurile care se întâmplă în jurul tău.

Fie că ești înșelat, bârfit sau cineva te iubește în secret, există câteva semnale care îți transmit acest lucru. Trebuie să fii foarte atent la ce fac și ce spun ceilalți, să descifrezi adevăratul înțeles.

Atunci când visezi că un copil ține în brațe o pisică, specialiștii în vise cred că urmează să se întâmple ceva important pentru tine în viitor. Dacă visezi că adopți o pisică, urmează să împărtășești cuiva ideile și gândurile tale.

Pe de altă parte, dacă visezi o pisică agresivă, asta înseamnă că o persoană din viața ta nu este de încredere și că te-a trădat, sau cel puțin urmează să o facă, potrivit exquis.ro.

×
Subiecte în articol: pisici vise pisica
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close