Antena 3 CNN Life Cea mai ușoară metodă de a curăța colonul de toxine

Cea mai ușoară metodă de a curăța colonul de toxine

Cea mai ușoară metodă de a curăța colonul de toxine
Sursa foto: foto: Pixabay.com
05 Dec 2018   •   19:49

Din cand in cand este nevoie sa iti detoxifici si sa-ti cureti colonul, iar acest proces este destul de simplu: ai nevoie de doua sucuri naturale - cel mai bine ar fi sa le faci tu in casa - de prune si de mere.

Pentru ca sa iti cureti colonul inseamna sa mergi la toaleta si sa elimini toate toxinele din corp, vei avea nevoie sa gasesti mai intai o zi in care nu ai multe treburi de facut si nu este neaparat nevoie sa pleci de acasa. Reactiile pot avea loc intr-un moment neasteptat, scrie Unica.

Cum se face curatarea colonului - Cand te trezesti, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa bei doua-trei cesti de suc de prune. Asteapta 30 de minute, apoi bea si o ceasca de suc de mere. Timpul de asteptare este diferit de la om la om, insa nu ar trebui sa dureze mai mult de doua-trei ore. Atentie - vei merge la toaleta de mai multe ori in aceasta zi. Cum ajuti purgatia. Ca sa cureti colonul in intregime, dupa ce ai fost prima oara la toaleta, mai bea o ceasca de suc de mere, astfel vei ajuta purgatia sa continue.

Cum faci sucul de prune: Ai nevoie de o ceasca de prune uscare, o oala de apa fiarta si racita si indulcitor la alegere si dupa gust.
Cum procedezi: fierbe cinci cesti de apa timp de 5 minute. Pune prunele uscate intr-un borcan termorezistent si toarna apa peste fructe cat sa le acopere. Acopera borcanul si lasa-l deoparte pentru 24 de ore, apoi toarna compozitia in blender si fa-o piure, scrie Unica.ro.

Adauga si restul de apa si amesteca. Strecoara piure-ul, apoi poti adauga indulcitorul. Poti tine sucul de prune la frigider timp de o saptamana.  Desigur, poti folosi orice alta reteta consideri. Pentru sucul de mere poti proceda la fel, insa nu e nevoie de mere uscate, ci proaspete. Fa mai intai un compot - fara zahar - apoi repeta procesul cu fructele in blender pana ai facut sucul.

×
Subiecte în articol: colon
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close