Antena 3 CNN Life O chelneriţă în bikini face 800 de dolari pe zi din bacşiş: "Mi-au plătit chiar şi chiria"

O chelneriţă în bikini face 800 de dolari pe zi din bacşiş: "Mi-au plătit chiar şi chiria"

O tânără care lucrează ca şi chelneriţă în bikini într-un local a povestit cum reuşeşte să facă chiar şi 800 de dolari pe zi doar din bacşiş.

O chelneriţă în bikini face 800 de dolari pe zi din bacşiş: "Mi-au plătit chiar şi chiria"
Sursa foto: Instagram | xomorris
de Georgiana Adam    |    22 Apr 2022   •   10:50

Grace Morris, în vârstă de 20 de ani, lucrează la Pink Sugar Espresso în Washington, Statele Unite ale Americii. S-a angajat de aproximativ un an şi timp de câteva luni şi-a ţinut slujba secretă, tocmai din cauza a ceea ce ar fi crezut familia, prietenii şi cunoscuţii despre ea.

Într-un interviu pentru Business Insider, Grace Morris a povestit cum reuşeşte să câştige chiar şi 800 de dolari pe zi din bacşiş, cum se comportă clienţii atunci când interacţionează, dar şi cum a ajuns vedetă pe TikTok.

"Lucrez cinci zile şi şapte ore pe zi. Sunt plătită cu 14 dolari pe oră, însă cei mai mulţi bani provin din bacşişuri. Într-o zi bună fac aproximativ 700-800 de dolari, ceea ce nu se întâmpla la cafeneaua obişnuită, unde partea mea era de doar 20 de dolari.

La un moment dat, un client mi-a oferit 350 de dolari pentru că i-am spus că încercam să-mi strâng bani pentru o maşină. Ceea ce m-a surprins cu adevărat a fost atunci când clienţii mi-au plătit cumpărăturile şi chiria. Eu împreună cu colegul meu am fost într-o vacanţă în Hawaii, toate cheltuielile fiind plătite. Unele fete le trimiteau clienţilor o listă cu dorinţe.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nu am încercat să profit de pe urma clienţilor care mi-au oferit aceste lucruri, în acest job lucrurile de genul acesta se întâmplă frecvent, indiferent dacă noi acceptăm sau nu.

Clienţii cafenelei noastre sunt bărbaţi, însă de când am început să postez pe Tik Tok lucruri despre slujba mea, au venit şi multe femei să mă vadă. Primul meu Tik Tok pe acest subiect a adunat un milion de vizualizări într-o zi.

Acum am peste 338.500 de urmăritori şi primesc oferte de la brandurile mele preferate. Un dezavantaj în această industrie este că oamenii consideră că pe lângă servirea cu cafea şi o conversaţie te mai poţi angaja şi sexual cu clienţii. Unii consideră că toţi din acest domeniu o facem, însă nu este adevărat.

O mulţime de clienţi îmi cer să le prepar cafeaua complet goală, însă le explic că 'noi nu facem asta aici'.

@xogracemorris #cool #barista #tiktok #viral ♬ original sound - Grace Morris

Standul nostru este foarte mic şi lucrăm singuri pe tură, însă de cele mai mult ori îmi doresc să nu fiu singură.

Motivul pentru care-mi iubesc slujba este că am control asupra a ceea ce se întâmplă. Fiind o chelneriţă în bikini mi-a dat un fel de încredere pe care nu am avut-o înainte. Te învaţă cum să te descurci în situaţii neplăcute şi cum să preiei controlul.

Mă simt ca şi cum aş lucra la Starbucks. Nu îmi doresc să fiu o chelneriţă în bikini pentru totdeauna, însă momentan slujba pe care o am îmi oferă libertate financiară cât şi o expunere pe social media", a declarat Grace Morris.

×
Subiecte în articol: Grace Morris bikini
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close