Antena 3 CNN Life Culinar Aşa faci cea mai bună salată de boeuf. Ingredientul greșit pe care îl folosesc toate gospodinele

Aşa faci cea mai bună salată de boeuf. Ingredientul greșit pe care îl folosesc toate gospodinele

Aşa faci cea mai bună salată de boeuf. Ingredientul greșit pe care îl folosesc toate gospodinele
Sursa foto: Pixabay
05 Dec 2016   •   13:58

Nu există Sărbători în România fără vestita salată de boeuf pe masă. Din ce în ce mai multe gospodine încearcă să facă fel și fel de combinaâii pentru un gust desăvârșit cu care să își cucerească invitații. Nu ai cum să dai greș dacă se respectă câțiva pași simpli. În primul rând ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500 g de morcovi și 400 g de castraveți și gogoșari murați.

Cartofii şi morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vită. Imediat după ce s-au fiert, ingredientele se taie în cubuleţe mici şi se amestecă cu mâna, pentru a putea combina cum trebuie aromele. 
 
Ca să fie mai simplu, folosiți un mixer pentru maioneza, pe care o preparați din două gălbenușuri crude și două fierte, la care se adaugă puțin muștar, să nu se taie.

Este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close