x close

Cum să faci iaurt grecesc în casă. E simplu şi gustos. Vezi reţeta

de M.Z.    |    21 Ian 2020   •   13:55
Cum să faci iaurt grecesc în casă. E simplu şi gustos. Vezi reţeta 418 Foto: pixabay.com

Iaurtul grecesc este o alternativă la cel tradiţional, deoarece procesul de fermentare a laptelui este mai puţin automatizat şi conţine mult mai multe proteine şi minerale. 

Atunci când pregătim iaurtul grecesc acasă, cel mai important lucru este perioada de fermentaţie, deci trebuie să o respectăm dacă vrem ca rezultatul să fie cel dorit, potrivit secretele.com.

Când îl preparăm acasă, avem nevoie de 900 ml lapte integral de vacă, 100 g smântână şi 50 ml iaurt natural.

Dacă aveţi un aparat de mixare, cel mai bine este să puneţi toate ingredientele în el, să le amestecaţi şi să le lăsaţi să fermenteze cel puţin opt ore. Apoi, îl strecuraţi şi îl lăsaţi la frigider patru ore.
 

Citeşte mai multe despre:

iaurt grecesc reteta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati