Antena 3 CNN Life Culinar Rețeta de pârjoale cu hrișcă gătită de Lidia Fecioru

Rețeta de pârjoale cu hrișcă gătită de Lidia Fecioru

Lidia Fecioru și Maria Coman au gătit ”pârjoale cu hrișcă” de 1 Decembrie, la Antena 3, iar jurații au fost extrem de impresionați de preparat. Lidia ne-a dat și nouă rețeta pentru a încerca acasă acest preparat.

Rețeta de pârjoale cu hrișcă gătită de Lidia Fecioru
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Dec 2021   •   10:22

Pârjoale cu hrișcă

1. Carne tocată

2. Hrișcă 

3 . Ceapă

4  Morcov

5. Usturoi 

6. Lapte 

7. 2-3 felii de pâine 

8.100gr de unt

Sare , piper după gust

Hrișca o prăjim un pic, înainte de a o pune la fiert. Proporția este 1/3 apă. Modul de preparare îl puteți vedea AICI.

Cum putem apăra bucătăria de energii negative: ”Se pune la intrare în casă sau într-un colț”

”Știi că Vanga avea chestia asta de a o pune la intrarea în casă sau undeva într-un colț, ca să ne protejeze de energii negative, de vorbe rele, de oameni răi și noi ne-am pus mătura... de protecție”, explică Lidia Fecioru în timp ce gătește.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru reteta
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close