Antena 3 CNN Life Culinar Reţeta zilei: Pui şi piure care nu îngraşă

Reţeta zilei: Pui şi piure care nu îngraşă

Reţeta zilei: Pui şi piure care nu îngraşă
Sursa foto: Pixabay
04 Noi 2015   •   08:54

Reţeta zilei: Piure de păstârnac cu varză înăbuşită şi piept de pui

 
Pentru a curăţa ingredientele vă ia 15 minute pentru două porţii, iar gătitul efectiv durează 45 de minute.
 
Varza înăbuşită
- 2 căni de varză roșie tăiată mărunt
- 2 linguri de suc de portocale proaspăt
- 1 lingură oţet
- 1 lingură de miere
- 1 ceapă tăiată mărunt
- 1 linguriţă de coajă de portocală rasă
- ¼ linguriță de sare
 
Piureul de păstârnac
- 1 cană de păstârnac decojit și tocat
- 2 linguri de ulei de măsline / lapte de migdale
 
Puiul
- 2 pieţi de pui dezosaţi (app 120 de grame fiecare)
 
Citiţi continuarea pe elacraciun.ro
 

×
Subiecte în articol: reteta zilei reteta
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close