x close

Secretul murăturilor: Cum să le prepari ca să rămână tari

de S.T.    |    21 Sep 2019   •   19:12
Secretul murăturilor: Cum să le prepari ca să rămână tari 534 Foto: pixabay.com

REȚETĂ CASTRAVEȚI MURAȚI. Secretul murăturilor: Cum să le prepari ca să rămână tari.

REȚETĂ CASTRAVEȚI MURAȚI. INGREDIENTE:

  •  1 kg castraveți mici
  •  mărar
  •  1 căpăţâna usturoi
  •  ardei iuţi
  •  sare grunjoasa
  •  1 litru oţet
  •  1 lingură boabe de piper
  •  1 lingură boabe de muștar
  •  3 foi dafin

REȚETĂ CASTRAVEȚI MURAȚI. MOD DE PREPARARE

1.    Castraveţii se spală foarte bine înlaturând micii ţepi. Se pun într-un lighean încăpator cu straturi de sare grunjoasă. Se lasa așa de pe o zi pe alta.

2.    A doua zi se spală, se usucă și se pun în picioare în borcane, cu căţei de usturoi, ardei iuţi și mărar printre ei.

3.    Oţetul și condimentele se pun la fiert și se iau de pe foc după ce a dat în clocot.  Se lasă sa devină călduţ.

4.    Se toarna peste castraveţi, se pun capace sau se leagă și se desfac peste o lună, cel puţin.

Sursa: unica.ro

Citeşte mai multe despre:

reteta castraveti otet
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati