Antena 3 CNN Life De ce NU este bine să îi întorci spatele unui tigru de la zoo - VIDEO

De ce NU este bine să îi întorci spatele unui tigru de la zoo - VIDEO

De ce NU este bine să îi întorci spatele unui tigru de la zoo - VIDEO
Sursa foto: foto: captura Youtube
28 Iul 2016   •   10:11

În SUA sunt ținuți în captivitate, în calitate de animal domestic, 12.000 de tigri, însă unii sunt abandonați și ajung în centre ca cel de față unde sunt îngrijiți în continuare de oameni cu experiență.

Un astfel de specialist ne demonstrează, în clipul următor, cât de periculos este să îi întorci spatele unui tigru.

În cadrul grădinilor zoologice care expun tigri au loc frecvente incidente care implică aceste animale, adesea cauzate de neglijența omului. De exemplu, în februarie 2007 un tigru de la o grădină zoologică din China a sfâșiat capul unei fetițe de 6 ani, iar în februarie 2009, la Grădina zoologică din San Francisco, o tigroaică siberiană a reușit să sară gardul teritoriului său și să mutileze corpurile a doi tineri, provocând îngrijitorii să intervină și să o ucidă, potrivit wikipedia.org.

Cea mai bună protecție împotriva unui atac neprevăzut (firește, în afară de folosirea unei arme) este îmbrăcarea unei măști care să ascundă fața și să aibă desenată pe ceafă o față falsă, întrucât tigrii își atacă prada practic numai din spate. O atare metodă poate provoca tigrului confuzie și salva viața omului pus la încercare.

×
Subiecte în articol: clip viral tigru
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close