Antena 3 CNN Life Descoperire șocantă în interiorul unui ovar al unei tinere de 16 ani. Medicii nu au mai văzut așa ceva niciodată

Descoperire șocantă în interiorul unui ovar al unei tinere de 16 ani. Medicii nu au mai văzut așa ceva niciodată

Descoperire șocantă în interiorul unui ovar al unei tinere de 16 ani. Medicii nu au mai văzut așa ceva niciodată
Sursa foto: foto: Pixabay.com
21 Noi 2018   •   18:28

Un creier in miniatura, un craniu si par au fost descoperite in interiorul unei tumori care crestea in ovarul unei tinere de 16 ani.

Cand medicii au taiat tumoarea de 10 centimetri latime, au descoperit bucati de par si un creier nedevoltat, precum si invelisul osos al acestuia, potrivit bzi.ro.

Analizele detaliate au dezvaluit faptul ca celulele din creier erau organizate sub forma unei versiuni mici a cerebelului.  Acesta era suficient de dezvoltat pentru ca impulsurile sa fie trimise intre neuroni, conform lui Masayuki Shintaku, medicul care a studiat tumoarea.

Structura avea formata si o tija care in mod normal este conectata de coloana vertebrala. Tumorile descoperite in ovare sunt, in general, inofensive, insa cauza lor este inca necunoscuta. 

Celulele cerebrale sunt in general descoperite in aceste formatiuni, dar este neobisnuit modul in care acestea s-au aranjat sub forma unei structuri asemanatoare creierului.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close