Antena 3 CNN Life Dieta ieftina si care te slabeste fara sa iti fie foame, de inceput de an

Dieta ieftina si care te slabeste fara sa iti fie foame, de inceput de an

Dieta ieftina si care te slabeste fara sa iti fie foame, de inceput de an
Sursa foto: Pixabay
de O.P.    |    05 Ian 2015   •   13:07
Dupa ce mai toti oamenii au exagerat cu mancarea in perioada de final a anului trecut, mai toti se gandesc cum ar reusi sa dea jos kilogramele acumulate in plus, intr-operioada atat de scurta. Pentru a slabi la inceput de an si pentru a iti mentine silueta pe termen lung, poti alege o dieta ieftina si care nu iti da stari de foame, daca respecti o serie de regului de nutritie.

Insa, in primul rand, ar trebui sa stim ce se intampla cu corpul nostru atunci cand primeste un aport caloric foarte mare, intr-o perioada scurta de timp.

Asadar, in momentul in care organismul este bombardat de calorii, este supus unui stres metabolic pentru care nu este pregatit. Mai precis, Metabolismul este ingreunat din cauza “informatiei culinare” foarte mare pe care corpul trebuie sa o proceseze.

Neavand neaparat resursele necesare pentru a face acestlucru, corpul stocheaza suprusul de “energie” in grasime, gasita in sange, in muschi dar si depozitata, ceea ce duce la cresterea indicelui de grasime corporala.

Insa, pentru a combate aceste excese, este de ajuns sa cunoastem o serie de reguli alimentare, mai precis o dieta, care sa ajute la eliminarea grasimii depozitate si care sa nu ne infometeze, mai ales ca dupa o perioada de meste copioase stomacul se dilata si care totodata sa nu ne atinga la buzunar.

Astfel, iata regulile pentru dieta ieftina si care te slabeste fara sa iti fie foame, de inceput de an

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: diete
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close