Antena 3 CNN Life Drama unei românce care s-a căsătorit cu un arab: Urlam fără încetare și îl imploram să...

Drama unei românce care s-a căsătorit cu un arab: Urlam fără încetare și îl imploram să...

Drama unei românce care s-a căsătorit cu un arab: Urlam fără încetare și îl imploram să...
Sursa foto: foto: Pixabay.com
17 Apr 2018   •   22:01

Povestile de viata ale unor oameni par a fi desprinse din filme, deoarece sunt impresionante si dramatice. Faptul ca au trecut prin multa suferinta si s-au confruntat cu situatii extrem de grele ne fac pe noi, ceilalti, sa invatam din puterea de care au dat dovada, dar, in acelasi timp, sa ne consideram norocosi, sa-i apreciem pe cei care ne sunt alaturi si sa ne straduim sa fim cat mai buni.

Un astfel de caz emotionant este si cel al Margaretei din Cluj-Napoca, o femeie foarte greu incercata, dar care a gasit forta de a impartasi cu publicul larg povestea sa tulburatoare de viata.

„Mă numesc Margareta, sunt din Cluj-Napoca si vreau sa fac publica povestea mea, care o sa vi se para rupta dintr-un film.

M-am casatorit in urma cu 13 ani cu un arab din Palestina, fara a sti ce poate implica o astfel de relatie.

Eram o fata de la tara fara experienta de viata si foarte naiva. Nu stiu daca as putea sa spun ca am avut perioade de fericire alaturi de el, din cauza incompatibilitatii dintre noi si a modului total diferit de viata cu care era obisnuit fostul meu sot.

Din punctul lui de vedere si al majoritatii cetatenilor de origine araba, femeia este acel obiect de care se folosesc pentru a le face menaj, mancare si nu in ultimul rand copii, cat mai multi daca se poate…"

Continuarea, pe Yve.ro.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close