Antena 3 CNN Life Elena s-a îndrăgostit de un turc cu 19 ani mai în vârstă. E uluitor ce a făcut bărbatul după nuntă. Acum se împlinesc 4 ani de când soția îl caută disperată cu actele de divorț în buzunar

Elena s-a îndrăgostit de un turc cu 19 ani mai în vârstă. E uluitor ce a făcut bărbatul după nuntă. Acum se împlinesc 4 ani de când soția îl caută disperată cu actele de divorț în buzunar

O femeie îşi caută soţul dispărut de 4 ani, ca să... divorţeze! Nu are nici cea mai mică idee ce face acum bărbatul pe care mărturisește că încă îl mai iubește.

Elena s-a îndrăgostit de un turc cu 19 ani mai în vârstă. E uluitor ce a făcut bărbatul după nuntă. Acum se împlinesc 4 ani de când soția îl caută disperată cu actele de divorț în buzunar
Sursa foto: foto: Pixabay.com
12 Feb 2020   •   21:34

Tânără de 35 de ani spune că informațiile de la apropiații soțului său, un turc cu 19 ani mai în vârstă, sunt contradictorii.

În timp ce o parte dintre rudele bărbatului spun că acesta ar fi murit, altele i-ar fi mărturisit că, de fapt, soțul său și-a refăcut viața în Turcia.

Ajunsă la capătul puterilor, Elena nu mai vrea decât divorţul, pentru a se bucura în linişte de viaţă.

''Sunt căsătorită de şase ani cu soţul meu care este cetăţean turc. Nu avem copii. O prietenă mi-a făcut cunoştinţă cu soţul meu. Mi-a făcut paşaport şi m-a trimis în Turcia să mă căsătoresc. El avea 48 de ani când l-am cunoscut.

M-am gândit că este un om copt la minte şi nu mă părăseşte pentru altă femeie. Eu m-am îndrăgostit de el. După o săptămână ne-am căsătorit. După ce am luat certificatul de căsătorie, eu am venit singură în România, apoi a venit şi el în România, după ce i-a expirat interdicţia, din cauză că a stat în România după ce îi expirase viza'', a spus Elena, soţia disperată, la Acces Direct.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close