x close

Elena s-a îndrăgostit de un turc cu 19 ani mai în vârstă. E uluitor ce a făcut bărbatul după nuntă. Acum se împlinesc 4 ani de când soția îl caută disperată cu actele de divorț în buzunar

de D.G.    |    12 Feb 2020   •   21:34
Elena s-a îndrăgostit de un turc cu 19 ani mai în vârstă. E uluitor ce a făcut bărbatul după nuntă. Acum se împlinesc 4 ani de când soția îl caută disperată cu actele de divorț în buzunar 817 foto: Pixabay.com

O femeie îşi caută soţul dispărut de 4 ani, ca să... divorţeze! Nu are nici cea mai mică idee ce face acum bărbatul pe care mărturisește că încă îl mai iubește.

Tânără de 35 de ani spune că informațiile de la apropiații soțului său, un turc cu 19 ani mai în vârstă, sunt contradictorii.

În timp ce o parte dintre rudele bărbatului spun că acesta ar fi murit, altele i-ar fi mărturisit că, de fapt, soțul său și-a refăcut viața în Turcia.

Ajunsă la capătul puterilor, Elena nu mai vrea decât divorţul, pentru a se bucura în linişte de viaţă.

''Sunt căsătorită de şase ani cu soţul meu care este cetăţean turc. Nu avem copii. O prietenă mi-a făcut cunoştinţă cu soţul meu. Mi-a făcut paşaport şi m-a trimis în Turcia să mă căsătoresc. El avea 48 de ani când l-am cunoscut.

M-am gândit că este un om copt la minte şi nu mă părăseşte pentru altă femeie. Eu m-am îndrăgostit de el. După o săptămână ne-am căsătorit. După ce am luat certificatul de căsătorie, eu am venit singură în România, apoi a venit şi el în România, după ce i-a expirat interdicţia, din cauză că a stat în România după ce îi expirase viza'', a spus Elena, soţia disperată, la Acces Direct.

Citeşte mai multe despre:

poveste virala
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati