Antena 3 CNN Life Este sau nu bine să crezi în vise? 

Este sau nu bine să crezi în vise? 

Este sau nu bine să crezi în vise? 
18 Mar 2019   •   11:44

Dacă este bine să crezi în vise sau nu, rămâne o întrebare căreia nu îi putem găsi un răspuns clar. Cu toate acestea, dacă ar fi să ne luăm după ideologia creștin – ortodoxă, atunci ar trebui să luăm în considerare doar visele care au legătură cu Dumnezeu, iar pe celelalte să le ignorăm în totalitate. 

Cu toate acestea există dicționar de vise pentru a găsi explicații la tot ceea ce ne apare în imaginație pe timpul nopții. 

Pentru a avea acces la un dicționar de vise nu trebuie neapărat să cheltuim o anumită sumă de bani, ci putem accesa direct din mediul online, fiind, pe lângă cea mai puțin costisitoare metodă, și cea mai rapidă. 

Un dicționar de vise este întocmit de către oamenii de știință care se ocupă cu studierea acestora, astfel încât să vă pună la dispoziție cele mai bune interpretări a viselor pe care le aveți. Un dicționar de vise este construit după un criteriu alfabetic, semnificația putând fi mai lungă sau de o întindere mai mică.

Un dicționar de vise conține tălmăcirea viselor noastre, semnificația lor cea mai profundă. Cu toate acestea, trebuie să fim conștieți de faptul că nu întotdeauna ceea ce scrie în dicționar poate reflecta realitatea trăită de noi.

Cu toții avem bunici care se încred în vise, care le dau diferite semnificații aparițiilor, motiv pentru care, într-un dicționar de vise veți putea găsi lucruri care să nu coincidă cu interpretările lor. 

De exemplu:

Am auzit adesea faptul că visând câine îți visezi dușmanii. Într-un dicționar de vise, explicația vizează conștiința, instinctul ori anumite complexe pe care le avem, în funcție de ipostaza în care este visat animalul domestic. 

Banii sunt destul de controversați în vis, motiv pentru care un dicționar de vise vă va pune la dispoziție diferite tălmăciri, în funcție de visul pe care îl aveți. În general, banii pot însemna prosperitate, lipsă de griji, dar și neplăceri. 

Un vis destul de frecvent, care apare explicat și în dicționar de vise, este acela în care apare un copil. Adesea am auzit faptul că acest vis atrage cu sine o nenorocire. Însă, în dicționar de vise este explicat visul în funcție de ipostaza și de genul copilului, acesta însemnând și fericire, câștig ori orizonturi pozitive. 

Acestea sunt doar câteva dintre exemplele de vise pe care le puteți găsi explicate pe larg într-un dicționar de vise. Părerea noastră este că, totuși, nu ar trebui să ne încredem în totalitate în ceea ce visăm, dat fiind faptul că, de cele mai multe ori, visul este un rezultat al minții noastre, al activităților pe care le-am desfășurat în ziua respectivă. 

Este bine, totuși, să consultăm din când în când un dicționar de vise, pentru că simbolistica lor ne poate fi de folos în anumite situații.

×
Subiecte în articol: vise
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close