Antena 3 CNN Life Fenomene ciudate într-un cimitir din Buzău. Ce se aude noaptea lângă statuia mamei care își strânge în brațe copiii

Fenomene ciudate într-un cimitir din Buzău. Ce se aude noaptea lângă statuia mamei care își strânge în brațe copiii

Fenomene ciudate într-un cimitir din Buzău. Ce se aude noaptea lângă statuia mamei care își strânge în brațe copiii
Sursa foto: foto: stiridinbuzau.ro
20 Dec 2017   •   22:58

Se spune că e auzită plângând, stârnește fiori celor care află despre pruncii otrăviți, însă puțini știu cu adevărat care este povestea statuii unei mame care-și strânge în brațe copiii.

În jurul monumentului misterios din cimitirul Dumbrava din Buzău s-au creat numeroase legende despre mama care a murit în lacrimi după ce și-a pierdut toți cei șase copii, relatează stiridebuzau.ro.

Mormântul se află în mijlocul cimitirului și este vegheat de un ansamblu statuar în mărime naturală. Este vorba despre o mamă ce-și strânge la piept cei șase copilași,

Lipsa informațiilor despre statuie a dat naștere la legende urbane. Unii oameni au auzit c-ar fi vorba despre o femeie urmărită de un blestem cumplit. I-ar fi murit copiii după naștere chiar de Crăciun, iar niciun doctor nu a putut s-o ajute.

„Se aud uneori cum plânge. Fel de fel de lucruri…Așa…Anormale. S-ar putea, într-o oarecare măsură, să fie bântuit”, a spus un bărbat care crede că locul ar fi blestemat.

Nimeni nu a reușit să confirme care este adevărata poveste din jurul mormântului. Chiar și așa, sute de turiști vin în fiecare an la cimitirul Dumbrava din Buzău, atrași de povestea statuii unei mame care-și strânge în brațe copiii.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close