Antena 3 CNN Life Fotografia pe care o va regreta toată viaţa. După ce a postat-o pe Facebook a fost dată afară de la muncă

Fotografia pe care o va regreta toată viaţa. După ce a postat-o pe Facebook a fost dată afară de la muncă

Fotografia pe care o va regreta toată viaţa. După ce a postat-o pe Facebook a fost dată afară de la muncă
09 Oct 2018   •   14:22

Atenţie mare ce postaţi pe contul dumneavoastră de Facebook. Specialiştii în Resurse Umane spun că există din ce în ce mai multe cazuri de concedieri pe seama imaginilor provocatoare pe care angajaţii le arată tuturor pe conturile de Facebook.

Astfel, dacă sunteţi tentaţi să arătaţi prietenilor cât de bine arătaţi în costum de baie, sau cât de tare vă distraţi cu prietenii în club cu un pahar de tărie în faţă, gândiţi-vă de două ori.

30% din angajatori recunosc că urmăresc regulat profilul de Facebook al subalternilor lor, pentru a-i cunoaşte mai bine şi a le înţelege comportamentul.

Mai mult, atunci când vine vorba de o promovare în carieră, şeful dvs. vă poate consulta şi profilul de Facebook pentru a vedea dacă sunteţi de încredere pentru funcţia pe care ar dori să vi-o încredinţeze. Aşadar, mare atenţie, cât şi mai ales ce arătaţi din viaţa voastră privată pe reţelele de socializare.
 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close