Antena 3 CNN Life Halucinant! Ce făcea asistenta medicală la căpătâiul pacienţilor muribunzi depășește orice imaginație!

Halucinant! Ce făcea asistenta medicală la căpătâiul pacienţilor muribunzi depășește orice imaginație!

Halucinant! Ce făcea asistenta medicală la căpătâiul pacienţilor muribunzi depășește orice imaginație!
20 Apr 2018   •   16:30

O asistentă medicală, care s-a declarat satanistă, a fost concediată şi amendată de un tribunal cu echivalentul a 1.000 de euro după ce mai multe fotografii publicate de ea pe internet au stârnit un val de furie din partea rudelor pacienţilor pe care îi îngrijea.

Blaze, o femeie de origine filipineză de 37 de ani, care lucra la un cămin de bătrâni din Elveţia, obişnuia să-şi facă poze la căpătâiul pacienţilor aflaţi pe moarte sau deja morţi şi să joace un joc cu cei 2.000 de prieteni pe care îi avea pe Facebook.

Prietenii femeii erau invitaţi să ghicească dacă pacientul alături de care se poza era mort sau viu. Alături de poze, femeia scria mesaje precum: „Sunt hoaţa de suflete” sau „Hail Satan”. La alte fotografii, femeia posta mesaje precum: „O să-i trimit în iad, acolo unde merită să fie, pe restul într-o groapă de îngrăşământ”.

A fost acuzată de un tribunal elveţian de „încălcarea încrederii” şi „tulburarea liniştii morţilor”, primind o amendă echivalentă cu 1 000 de euro.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Astăzi este ultima zi în care se mai poate depune declarația unică
x close