Antena 3 CNN Life Horoscop zilnic, 8 martie 2016. Ce spun astrele de ZIUA INTERNAŢIONALĂ A FEMEII

Horoscop zilnic, 8 martie 2016. Ce spun astrele de ZIUA INTERNAŢIONALĂ A FEMEII

Horoscop zilnic, 8 martie 2016. Ce spun astrele de ZIUA INTERNAŢIONALĂ A FEMEII
08 Mar 2016   •   08:47

HOROSCOP 8 martie Berbec

Se simt energiile acestei zile asemeni unei bule dintr-o alta realitate, o "zona" in care esti prins si din ale carei tandre influente nu poti scapa. Se accelereaza viteza cu care viata ta se schimba, devine obligatorie realizarea si onorarea responsabilitatilor pe care ti le-ai asumat deja. Nu pierde sansa...

HOROSCOP 8 martie Taur

Probabil ca te simti coplesit de ceea ce percepi si de ceea ce realizezi. Chiar si asa, pastreaza-ti calmul si arata aceeasi mina serioasa, asa cum faci de obicei. Este important sa iti pastrezi credibilitatea, intr-o asemenea zi, in special in fata celor cu care colaborezi. Daca ai ceva de impartasit cu prietenii tai, legat de ceea ce iti doresti, spune doar o data. Este de ajuns...

HOROSCOP 8 martie Gemeni

Nimeni nu a pretins sau afirmat ca este usor ceea ce tu ai de indeplinit, la locul de munca. Insa, nu renunta, orice s-ar intampla. Gaseste-ti puterea de a merge mai departe si continua ceea ce ai inceput. Concentreaza-te pentru a gasi o oportunitate, in toata aceasta "ceata" de care ai parte. Adapteaza-te, pentru ca jocurile se vor schimba, rapid!

HOROSCOP 8 martie Rac

Obsesia unei vacante, petrecuta intr-un loc cat mai indepartat sau exotic posibil, nu iti da pace. Te lupti pentru a face ca tot ceea ce ai visat sa devina realitate si pentru a fi fericit. Ca atare, pregateste-te - cauta, studiaza, organizeaza ceea ce va deveni in curand, vacanta ta de vis. Cand te astepti mai putin vor veni si banii de care ai nevoie.

HOROSCOP 8 martie Leu

De cele mai multe ori pare ca esti isngurul care te poate ajuta. Te-ai obisnuit sa duci pe umeri greul, fara a avea parte de sprijin si ceilalti au inceput sa te vada la fel - auto-suficient. De aici si dificultatea de a fi inteles; nimeni nu stie cu ce te confrunti si nici cum sa te sustina. Recunoaste-ti vulnerabilitatea si slabiciunile; niciodata nu este prea tarziu pentru a cere sfatul altor persoane atunci cand nu mai stii ce sa faci.

HOROSCOP 8 martie Fecioara

O zi in care rigiditatea nu iti este deloc de folos, cu atat mai putin de ajutor. Fii flexibil in gandire si adapteaza-te circumstantelor si mediului in care te regasesti. In aceeasi linie de gandire, indicat este sa nu fii critic in ceea ce te priveste, deoarece ai mari sanse de a pierde din vedere limitele, provocandu-ti mai mult rau decat este cazul.

HOROSCOP 8 martie Balanta

Desi suna ca un cliseu deja, o dieta sanatoasa, o gandire constructiva si o viata echilibrata sunt elementele cheie asupra carora atentai iti este atrasa, in aceasta saptamana. Este nevoie sa iti schimbi regimul de viata pentru a regasi acea "stare de bine" fara de care nu poti trai in armonie.

HOROSCOP 8 martie Scorpion

Ai nevoie de romantism si de dragoste adolescntina, in acelasi timp, chiar daca nu vrei sa recunosti. Experiente frumoase sunt posibile in aceasta zi, in special legate de o persoana aparuta de curand in viata ta. Probabil ca nu iti vei impartasi secretele cu nimeni, dar fii macar mai sociabil deat esti de obicei, cu cei pe care acum ii intalnesti.

Continuarea, pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: previziuni astrale
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close