Antena 3 CNN Life Horoscop zilnic, 17 octombrie. Zodia care începe săptămâna în forţă

Horoscop zilnic, 17 octombrie. Zodia care începe săptămâna în forţă

Horoscop zilnic, 17 octombrie. Zodia care începe săptămâna în forţă
17 Oct 2016   •   08:52

Berbec

Tendinta accentuata de a cheltui. Bine ar fi sa iti faci doar cumparaturile necesare pentru ca altfel risti sa iti destabilizezi bugetul. Incearca sa gasesti un echilibru intre latura materiala si cea spirituala a vietii. Spre seara, plimba-te in aer liber sau relaxeaza-te cu o lectura deosebita. Atentie la rude si prieteni apropiati!

Taur


Te gandesti doar la ale tale si asta se va observa de catre cei din jur. La serviciu se pot ivi animozitati, recomandabil fiind sa iei aminte si sa incerci sa-ti imbunatatesti situatia prin atitudine sau explicatii pertinente. In a doua parte a zilei te vei simti excelent, dar atentie ca starile de spirit pot varia destul de mult.

Gemeni


Energia vitala va fluctua destul de mult astăzi, de aceea ocupă-te numai de treburi ușoare. Unii vor încerca să te provoace pe teme diverse, dar tu nu le răspunde și rămâi concentrat pe treburilet ale. De evitat consultațiile și analizele medicale, întrucât sunt posibile erori. Plimbă-te în aer liber și dormi suficient.

Rac


Poti primi sfaturi sau indemnuri bune din partea prietenilor sau a unui protector important. Chiar daca unele nu iti sunt pe plac, retine ideea si fii sincer cu tine insuti. Dupa-amiaza zilei este favorabila retragerii din cotidian si gandirii profunde la evenimentele si oamenii din viata ta. Ai curaj si traseaza-ti noi directii de viitor.

Leu


O zi favorabila lamuririi neintelegerilor cu sefii. Sunt momente pasagere si nu ai de ce sa te ingrijorezi. Vin evenimente importante legate de prieteni si protectori. Recomandabil este sa te gandesti pe indelete pe cine merita sa mai pastrezi alaturi de tine si sa iti orientezi atentia catre oameni noi. Spre seara, cei dragi vor avea nevoie de tine.

Fecioara


Se pare ca domeniul profesional este preocuparea ta de atazi, însă este vorba fie de o călătorie în străinătate, fie de o etapă de învățare. Relatiile cu sefii si autoritatile pot deveni neplacute. Dorinta de a-ti schimba statutul socio-profesional este destul de mare, insa nu este momentul potrivit luarii deciziilor majore. Starile tale de spirit fluctuează mult.

Balanta


Noutati legate de beneficiile pe care le poti obtine de la altii, atat in bani, cat si in bunuri. Poate fi vorba despre imbunatatirea conditiilor de munca sau de o marire de salariu. Atentie la ce primesti in aceste zile, pentru ca mai tarziu s-ar putea sa fii nevoit sa returnezi totul. Tentatia de a cheltui sau de a te implica in afaceri este mare, dar fii prudent.

Continuarea, pe astrocafe.ro.

×
Subiecte în articol: previziuni astrale
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close