Antena 3 CNN Life Horoscop zilnic, 18 octombrie. Zodia care primeşte bani

Horoscop zilnic, 18 octombrie. Zodia care primeşte bani

Horoscop zilnic, 18 octombrie. Zodia care primeşte bani
Sursa foto: foto: pixabay.com
18 Oct 2016   •   08:27

Berbec

Influentat de Luna din Taur in zona banilor proveniti din munca proprie, tu faci tot felul de planuri sau calcule pentru a-ti inmulti profiturile. Relaxeaza-te, detaseaza-te de problemele materiale si ai incredere ca banii vor veni la momentul potrivit. Esti foarte ambitios si dornic sa cresti, dar desi rezultatele nu se vad imediat, tot ce construiesti acum este temeinic.

Taur

Luna este gazduita astazi de zodia ta si iti aduce atentia catre tine, catre cine esti  si asupra modului in care te proiectezi in ochii celorlalti. Fii diplomat, flexibil si pastreaza-ti increderea in bunele intentii ale oamenilor cu care relationezi, in caz contrar sunt posibile conflicte deschise, care ti-ar putea prejudicia imaginea. Se poate materializa o calatorie la distanta.

 

Gemeni

Luna in Taur de astazi te predispune la reculegere, in taina si la izolare. Ai nevoie de spatiu si te deschizi cu greu catre ceilalti oameni. Serviciul pare sa fie o activitate stresanta, pe care ai putea-o percepe ca pe o obligatie, de care te achiti cu dificultate. Motivat de unele castiguri obtinute in colaborare, te-ai putea mobiliza, dar relatiile cu colegii sunt incordate.

 

Rac

Tie Luna in Taur iti energizeaza zona prietenilor si a anturajului. Investesti multa energie si mult suflet in relatiile tale. Te manifesti ca un prieten loial si de nadejde iar la cel mai mic semn al prietenilor, le sari in ajutor. Persoana iubita sau copiii s-ar putea simti neglijati si ti-ar putea adresa reprosuri, asa ca fa-ti timp sa le acorzi atentia si iubirea binemeritate.

 

Leu

In ceea ce te priveste, Luna in Taur de astazi se proiecteaza in zona carierei si a puterii. Desi esti perfectionist in cariera si iti plac relatiile armonioase la locul de munca, mintea ta pare sa fie distrasa de ce se intampla acasa. Fie intri in conflict cu un apropiat mai in varsta, poate unul dintre parinti, ori pot fi necesare reparatii sau retusuri ce tin de spatiul in care locuiesti.

 

Fecioara

In cazul tau, Luna in Taur activeaza zona constiintei si a filosofiei de viata. Pui mare pret pe cunoasterea ta si cauti sa o impartasesti si celorlalti. Ai tendinta de a fi insistent, incapatanat si cauti sa iti fie validate convingerile. Ai putea simti ca relatiile cu fratii sunt mai apropiate, se consolideaza, dar nu te lasa sufocat. Daca pleci la drum, iti recomand sa fii prudent in trafic.

 

Balanta

Tu primesti influentele Lunii din Taur in zona transformarii, a regenerarii, dar si a banilor proveniti din asocieri. Se pot ivi cheltuieli neasteptate si ai putea avea senzatia ca nu ai suficienti bani. Solicita sprijinul familiei, caci sunt alaturi de tine si iti pot sari in ajutor cu cele mai nebanuite resurse. Ai putea intra in posesia unei mosteniri. Primeste tot ce vine spre tine.

Continuarea, pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: previziuni astrale
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close